محتوای برند حمل و‌ نقل

توسعه منافع کشور و کاهش چهل درصدی هزینه های دولت با سامانه هوشمند سواپ کالا

توسعه منافع کشور و کاهش چهل درصدی هزینه های دولت با سامانه هوشمند سواپ کالا

سامانه هوشمند سواپ کالا

تولیدکنندگان و عرضه کنندگان کالا به بستری برای مبادله یا جابجایی کالاهای خود نیاز دارند. سامانه هوشمند سواپ کالا این بستر را برای آن‌ها فراهم کرده است.

مزایای سامانه هوشمند سواپ کالا

استفاده از این سامانه باعث می‌شود تا مزایایی برای کشور به همراه داشته باشد. برخی از این مزایا شامل موارد زیر هستند.

افزایش درآمد مالیاتی

با استفاده از سامانه سواپ کالا، هزینه‌های حمل و نقل و سایر هزینه‌های جانبی آن کاهش می‌یابد و همین امر باعث می‌شود تا درآمد و سودآوری صنایع افزایش پیدا کند؛ بر اساس آمار، با افزایش 40 درصدی سود در یک واحد تولیدی، درآمد مالیاتی حاصل از آن نیز 10 درصد بیشتر می‌شود.

کاهش بودجه یارانه سوخت و مصرف حامل‌های انرژی

بر اساس گزارشی که از بخش حمل‌ونقل کشور ارائه شده است، 24 درصد از مصرف سوخت کشور به این بخش اختصاص می‌یابد. فراورده‌های مورد استفاده در این بخش شامل CNG، بنزین، گازوئیل و سوخت هوایی است. در صورتی که از سامانه هوشمند سواپ کالا استفاده شود، مصرف این فراورده‌ها و به تبع آن یارانه سوخت کاهش می‌یابد. استفاده از این سامانه اگر بتوانید 873 میلیون کیلومتر پیمایش برون شهری را در سال کاهش دهد، حداقل 82 میلیون لیتر مصرف سوخت کاهش می‌یابد.

سامانه هوشمند سواپ کالا چه کاری را انجام می‌دهد؟

سلامت محیط‌زیست و کاهش آلودگی‌های آن

این سامانه نه تنها برای صاحبان کالاها سودآوری بیشتری را به همراه دارد، بلکه به صورت مستقیم بر روی محیط زیست هم اثر می‌گذارد. با کاهش 82 میلیون لیتر سوخت در سال، گاز CO2 هم حداقل 215 میلیون کیلو کمتر خواهد شد.

کاهش استهلاک در جاده‌ها و بزرگراه‌ها

استهلاک بزرگراه‌ها و جاده‌ها ناشی از تردد زیاد در جاده‌هاست. با کاهش 873 میلیون کیلومتر در پیمایش برون شهری، در کمترین میزان 25 درصد از هزینه‌های نگهداری و ساخت جاده‌ها در سال کم می‌شود.

کاهش ترافیک، تردد و تصادفات جاده‌ای

ترددهای جاده‌ای و درون شهری با استفاده از سامانه سواپ کالا به حداقل می‌رسد و همین امر به کم شدن تصادفات و حتی کاهش 20 درصدی استهلاک خودرو می‌انجامد.

کاهش هزینه‌های بیمه

همان‌طور که گفته شد، استفاده از سامانه هوشمند سواپ کالا باعث می‌شود تا تصادفات جاده‌ای هم به علت کاهش ترافیک، کمتر شوند. تصادفات جاده‌ای، خسارت‌های پرداختی توسط شرکت‌های بیمه‌ای را به دنبال دارند. این سامانه هزینه‌های مربوط به بیمه را هم کاهش می‌دهد و همین عامل سبب افزایش درآمد کشور می‌شود. کاهش پیمایش 40 درصدی وسایل نقلیه و تصادفات، حداقل به اندازه 20 درصد از هزینه‌های شرکت‌های بیمه در خصوص پرداخت غرامت تصادف و فوت را کاهش می‌دهد.

توسعه تولیدات کارخانه‌ها و صنایع تولیدی

اگر مشکلی در حمل و نقل پیش آید، تولید نیز با مشکل مواجه می‌شود؛ بنابراین استفاده از یک فرایند حمل و نقل خوب باعث می‌شود تا برنامه‌ریزی برای تولیدات کارخانه‌ای هم بهتر شود. سامانه هوشمند سواپ کالا با کاهش مسافت و تحویل به هنگام کالا، تولید کارخانه را با کاهش احتمال کمبود مواد اولیه در خط تولید، بهبود می‌بخشد.

یکی از مزایای سامانه هوشمند سواپ کالا،کاهش هزینه‌ها در فرایند حمل و نقل است.

کاهش هزینه‌ها در فرایند حمل و نقل

هزینه‌های حمل و نقل نقش مهمی در هزینه سازمان‌ها دارد و می‌توانید تأثیر مستقیم بر سود سازمان و بهای تمام شده یک محصول بگذارد. اگر سازمان‌ها این هزینه را کاهش دهند، سود آن‌ها بیشتر می‌شود.

سازمان‌های تولیدی و صاحبان کالا می‌توانند به کمک سامانه هوشمند سواپ کالا، هزینه‌های حمل و نقل را حداقل 40 درصد کاهش دهند. این کار باعث می‌شود تا بهایت تمام شده محصول کمتر شود و سود صاحبان کالا هم افزایش یابد؛ از این رو یکی از مهم‌ترین مزیت استفاده از سامانه هوشمند سواپ کالا، کاهش هزینه‌های صنایع است.

نامدار تجارت الکترونیک کالا، مالک و ارائه دهنده طرح سامانه هوشمند سواپ کالا

شرکت نامدار تجارت الکترونیک کالا سابقه‌ای طولانی در حوزه کالاهای صنعتی دارد و این بار هم سامانه هوشمند سواپ کالا را در بین طرح‌ها و ایده‌های خود قرار داده است. این شرکت در اصل شرکت مادر این سامانه محسوب می‌شود و با تیم متخصص 150 نفری خود در کنار ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه، برنامه‌ریزی و نرم‌افزار توانسته است این سامانه را طراحی و تولید کند.

در حال حاضر طرح سامانه هوشمند سواپ کالا نیازمند حمایت سازمان امور مالیاتی و وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان بورس کالا است. امیدواریم این سازمان‌ها در راستای ماده 12 قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، از این سامانه حمایت کنند و نقش مؤثری را در استقرار این پروژه ملی و کاربردی در سطح کشور ایفا کنند.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *