محتوای برند

کمپین های اینفلوئنسر مارکتینگ برای استارت آپ‌ها

کمپین‌های اینفلوئنسر مارکتینگ برای استارت آپ‌ها
با توجه به افزایش حجم تبلیغات در رسانه‌های سنتی مانند رادیو و تلویزیون، تاثیر محتوا‌های ارائه شده بر کاربران کاهش یافته است.

به همین دلیل گرایش و توجه صاحبان کسب و کار به روش‌های جدید بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ افزایش یافته است. دلیل دیگری که توجه کاربران به رسانه‌های سنتی کاهش یافته، این است که بسیاری از مخاطبین تصور می‌کنند این تبلیغات تنها با هدف فروش به آن‌ها ارائه می‌شود و هیچ توجهی به منافع و نیاز‌های کاربران ندارد.

با این وجود تبلیغات در فضای دیجیتال و رسانه‌های اجتماعی این امکان را به مخاطبین می‌دهد تا محتوای مورد نظر خود را انتخاب کنند و بر اساس نیاز خود در معرض تبلیغات ارائه شده قرار گیرند.

به همین منظور ما در آژانس تبلیغاتی رسا با استفاده از ظرفیت‌های موجود در فضای دیجیتال مارکتینگ شما را در اجرای کمپین‌های تبلیغاتی دیجیتال همراهی خواهیم کرد.

کمپین‌های اینفلوئنسر مارکتینگ برای استارت آپ‌ها

اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟

بر همین اساس استفاده از اینفلوئسر‌ها می‌توانند مخاطبین را در استفاده از محتوای دلخواه هدایت کنند.

بر اساس مقاله منتشر شده در بلاگ سایت رسا: آنها افرادی تاثیرگذار در رسانه‌های اجتماعی هستند که تجربیات شخصی خود را بر اساس تخصص و علاقه‌شان به موضوع و یا صنعتی خاص با مخاطبین خود به اشتراک می‌گذارند.

معرفی کالا و خدمات توسط این افراد به گونه‌ای است که در ظاهر کسی را برای خرید محصول تشویق نمی‌کنند و تنها تجربه شخصی خود را در رابطه با مصرف کالایی که در دست دارد می‌گوید. اما به شکلی تبلیغاتی از محاسن آن صحبت می‌کند که بیننده تنها با توضیحات او مجاب به خرید محصول می‌شود.

اما نکته‌ای در استفاده از اینفلوئنسر‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی حائز اهمیت است و آن اینکه صاحبان کسب و کار باید بر اساس نیاز و ارتباط صنعت خود با این افراد کمپین‌ها را طراحی کنند تا به نتایج مناسبی دست یابند. در غیر اینصورت کاری جز هدر دادن منابع مالی و هزینه خود انجام نداده اند.

همچنین بایستی به این نکته توجه داشت که در انتخاب اینفلوئنسر‌های استفاده شده در یک کمپین تبلیغاتی نباید تنها به خاطر شهرت یا تعداد دنبال کنندگان بالا، فرد مورد نظر انتخاب شود. بلکه بایستی فردی متناسب با آن صنعت به منظور تاثیر بیشتر بر مخاطبین هدف انتخاب شود.

برای مثال اگر به دنبال تبلیغ یک محصول غذایی با کالری بالا هستید نباید از افرادی با تناسب اندام بالا استفاده کنید. یا اگر به دنبال تبلیغ یک محصول زیبایی مناسب بانوان هستید باید از افرادی استفاده کنید که به زیبایی خود اهمیت می‌دهند.

با این حال بسیاری از برندها، استفاده از افراد بسیار معروف و شناخته شده را نیز جزو خط قرمزهای تبلیغاتی خود می‌دانند و آن را توهین به شعور مشتری می‌دانند.

این برندها از افراد تاثیرگذار و معتبری استفاده می‌کنند که لزوماً شهرت چندانی ندارند.

گام‌های اجرای یک کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ

گام‌های اجرای یک کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ:

به همین منظور با ارائه یک مثال عملی مراحل اجرای کمپین اینفلوئنسرمارکتینگ را برای یک گالری طلا و جواهر بررسی می‌کنیم.

1. تعیین هدف:

باید در ابتدا مشخص کنید که هدف شما از اجرای کمپین تبلیغاتی مورد نظر چیست؟ آیا می‌خواهید آگاهی مخاطبین را از برند خود افزایش دهید؟ محصول یا خدمت جدیدی را به صورت ویژه معرفی کنید؟ یا قصد افزایش تعداد مخاطبین خود را دارید؟
در گالری طلا و جواهر هدف می‌تواند افزایش آگاهی کاربران اینستاگرام باشد و انجام این کار از طریق حضور گسترده در صفحات اینفلئونسرها انجام گیرد.

2. مخاطبین هدف:

در محله بعد بایستی بازار خود را به گروه هایی بخش بندی کنید و در میان آن‌ها مناسب‌ترین گروه از مخاطبین خود را هدف‌گذاری کنید.کمپین خود را در جهت برقراری ارتباط با این افراد برنامه‌ریزی کنید و همچنین مشخص کنید که پیش‌بینی شما از تعداد بازدید مخاطبین، میزان درگیری مخاطبین، میزان فروش، میزان افزایش فالوور و … چیست؟

مخاطبین هدف گالری طلا و جواهر مذکور را بانوان هستند. حتی می‌توان یک گام پیش‌تر رفت و بر اساس طبقه‌بندی محصولات موجود، گروه سنی خاصی از بانوان یا گروهی از بانوان با درآمد معین را انتخاب کرد. برای مثال اگر محصولاتی ظریف با دامنه قیمت پایین عرضه می‌شود بهتر است خانم‌های جوان با درآمد متوسط را مخاطب هدف قرار داد.

3. تعیین بودجه:

بعد از اینکه هدف خود از اجرای کمپین‌های تبلیغاتی را مشخص کردید حالا باید تعیین کنید که قصد دارید چه میزان هزینه کنید و این هزینه را در چه مدتی انجام دهید. در مثال مذکر، بودجه تبلیغات را بر اساس تعداد اینفلوئنسرها و بازه زمانی انتشار تعیین می‌کنیم. طبق معمول حداقل بودجه لازم برای کمپین‌های تبلیغاتی اینفلوئنسر 10.000.000 تومان در نظر گرفته می‌شود.

4. انتخاب محتوای مورد مورد نظر:

در مرحله بعد بایستی مشخص کنید می‌خواهید چه مطالبی را به مخاطبین خود منتقل کنید. بر این اساس بایستی به تولید محتوای تصویری و متنی متناسب با هم اقدام کنید. در این زمینه بایستی هم چارچوب و ساختار محتوای ارائه شده از سوی اینفلوئنسر رعایت شود و هم اینکه اختیار لازم در اختیار اینفلوئنسر قرار بگیرد تا بتواند خلاقیت لازم را در ارائه محتوایی با ساختار صفحه خود ارائه دهد.

برای مثال ممکن است یک کمپین تبلیغاتی را با استفاده از روایتی داستانی تعریف کنید و از اینفلوئنسر‌های خود بخواهید بر اساس روایت‌های داستانی به معرفی محصول بپردازند. در حالتی دیگر ممکن است کمپین تبلیغاتی شما بر اساس ارائه نمایش نمونه کالا و استفاده آن به وسیله اینفلوئنسر‌ها شکل بگیرد.

در این مرحله محتوای مورد نظر که توسط اینفلوئنسر ارائه می شود را مشخص می‌کنیم. برای مثال محتوای گفتاری در این کمپین می‌تواند بر گارانتی تعمیر محصول، گارانتی تعویض و یا تخفیف مقطعی تمرکز کند. محتوای تصویری نیز می‌تواند ارائه نمونه محصول از سوی اینفلوئنسر یا قرار گرفتن تصویر یا ویدئویی از محصول در کنار صحبت‌های اینفلوئنسر باشد.

5. انتخاب اینفلوئنسر:

در مرحله بعد باید اینفلونسرهایی را انتخاب کنید که بتوانند پیام و رسالت مجموعه شما را به گوش مخاطبین برسانند و محتوای صفحه این افراد با ماهیت مجموعه شما متناسب باشد.

در همین راستا برای تبلیغات اینفلوئنسر مارکتینگ میتوانید با مراجعه به سایت آژانس تبلیغاتی رسا به آدرس www.rasaads.com می‌توانید با اینفلوئنسر‌های مرتبط با کسب و کار خود بیشتر آشنا شوید.

در این بخش اگر مخاطبین خود را بانوان جوان در نظر بگیریم پس باید به سراغ اینفلوئنسرهای لاکچری و جوان برویم. اما اگر مخاطب هدف گالری، بانوانی با سن بالاتر باشند، اینفلوئنسرهای بانوان و متاهل از گروه سبک زندگی که به نوعی زندگی خود را با مخاطبین به اشتراک می‌گذارند را انتخاب می‌کنیم.

6. اجرای کمپین بر اساس جدول زمانبندی:

در مرحله بعد بایستی یک جدول زمانبندی معین و هدفمند برای کمپین خود معین کنید. به طور مثال مشخص کنید که کمپین در چه مدت اجرا شود؟ هر روز در چه تعداد صفحه اجرا شود؟ در چه روزهایی از هفته اجرا شود و …. .

در این مرحله از اجرای کمپینِ تبلیغاتیِ گالری جواهر، مشخص می‌کنیم که تبلیغ در چه روزهایی منتشر شود. برای مثال می‌توان به صورت یک روز در میان در صفحات مختلف تبلیغ را اجرا کرد. یا اگر صفحاتی باشند که با هم اشتراک محتوایی داشته یا درصد بالایی از مخاطبین‌شان مشترک هستند، کمپین در یک روز اجرا نشود.

7. ارزیابی و کنترل کمپین:

در این مرحله نتایج به دست آمده از کمپین را بررسی و با پارامتر هایی که از قبل مشخص شده بود مقایسه کنید. تا بتوانید در مراحل بعدی، کپین تبلیغاتی خود را با هزینه‌ای کمتر و بهره‌وری بالاتر اجرا کنید.

در مرحله آخر نیز بررسی می‌کنیم که در صفحه هر یک از اینفلوئنسرها چه میزان بازدید به دست آمده و یا چه میزان ورود به صفحه مقصد اتفاق افتاده است. سپس این آمار به دست آمده را با هزینه‌ای که برای هر اینفلوئنسر پرداخت شده مقایسه می‌کنیم تا در کمپین تبلیغاتی جدید، اینفلوئنسرهای با بازدهی بالاتر را تکرار نماییم. همچنین مواردی که بازدهی نداشتند را حذف کنیم و با اینفلوئنسرهای مرتبط و جدید جایگزین کنیم.

منبع: وب سایت رسا

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *