محتوای برند

سایت سوالات، محلی برای مطرح کردن سوالات شبکه، سرور و کاربری کامپیوتر

پرس و پاسخ در پلتفرم سوالات
سایت سوالات نه تنها برای مطرح کردن سوالات شبکه و سرور و پرسش و پاسخ های مربوط به آن، بلکه برای سوالات برنامه نویسی، سوالات مربوط به کاربری کامپیوتر (ویندوز، اینترنت، سخت افزار، ابزارهای جانبی کامپیوتر و..). یک سایت مرجع است.

مهندسان شبکه حرفه ای و معتبر هم در زمینه سخت افزاری شبکه و سرور و هم در زمینه نرم افزاری آن تسلط دارند. با این حال، مانند سایر حوزه های علوم رایانه ای، حوزه شبکه و سرور نیز همواره در حال پیشرفت و گسترش یافتن است. به همین دلیل فراگیری در این حوزه هیچ گاه متوقف نمی شود.

چه در ابتدای مسیر مهندسی شبکه باشید و چه یک متخصص حرفه ای و با تجربه، همواره ممکن است با چالش ها و مسائلی روبرو شوید که برایتان تازگی دارند. فرقی ندارد که در حال فراگیری مفاهیم ابتدایی و پایه شبکه و سرور هستید یا با مشکلی بسیار خاص و بغرنج برخورد کرده اید، سوالات شبکه و سرور همواره برای فعالان این حوزه وجود دارند.

به همین دلیل لازم است جایی باشد که بتوان در آن سوالات مربوط به این زمینه را مطرح کرد و پاسخ آن ها را یافت. این سوالات نقش مهمی در یادگیری و پیشرفت در این عرصه دارند. امروزه سایت ها و مراجع متعددی برای مطرح کردن این سایت ها وجود دارند؛ اما کمتر سایتی را می توان یافت که هم از لحاظ محتوایی جامع باشد و هم جامعه کاربران آن تعامل بالایی با هم داشته باشند.

خوشبختانه، سایت سوالات، توانسته فضایی کاملا مناسب برای رفع این مشکل و پاسخگویی به سوالات فراهم کند. سایت سوالات، سایتی است تخصصی که به عنوان مرجعی برای پرسش و پاسخ در اختیار کاربران قرار گرفته است.

سایت سوالات نه تنها برای مطرح کردن سوالات شبکه و سرور و پرسش و پاسخ های مربوط به آن، بلکه برای سوالات برنامه نویسی، سوالات مربوط به کاربری کامپیوتر (ویندوز، اینترنت، سخت افزار، ابزارهای جانبی کامپیوتر و..). یک سایت مرجع است.

شما می توانید در این وبسایت ثبت نام کرده و به جمع کاربران آن ملحق شوید. مهم ترین مزیت های سایت سوالات، داشتن جامعه ای از کاربران پویاست که با هم در تعاملند. سایت سوالات از لحاظ محتوایی بسیار غنی است و می توانید پاسخ تمامی پرسش های تخصصی خود را در آن بیابید.

 

مهندسی شبکه و سرور

مهندسی و شبکه سرور

در بین شاخه های مختلف علوم رایانه ای، شبکه و سرور یکی از جذاب ترین و پرکاربردترین شاخه هاست. به طور کلی شبکه و سرور حوزه ای است که به مطالعه، گسترش و کار با سرورهای کامپیوتری و شبکه های مختلف می پردازند.

اگر می خواهید بدانید اهمیت حوزه شبکه و سرور تا چه حد بالاست، کافی است به این توجه داشته باشید که تمام فضای اینرنت، وبسایت ها و شبکه های اجتماعی که می شناسیم، همگی به لطف شبکه و سرور به وجود آمده اند.

امروزه مهندسی شبکه اهمیت بسیار زیادی دارد. در توسعه زیرساخت های ارتباطی و گسترش اینترنت مهندسان شبکه نقش بسیار پررنگی را ایفا می کنند. بستر مناسبی برای درآمدزایی افرادی که در رشته مهندسی شبکه تحصیل کرده اند وجود دارد؛ به همین دلیل امروزه بسیاری از افراد به تحصیل در رشته مهندسی شبکه و ورود به حوزه شبکه و سرور علاقه مند شده اند و به بازار کار خوب این رشته چشم دوخته اند.
به طور کلی مهندسی شبکه دو بخش عمده دارد: مهندسی سخت افزارهای شبکه مانند مهندسی تجهیزات شبکه (مانند روترها و سوئیچ های سیسکو) و مهندسی نرم افزار شبکه.

مهندسی سخت افزار شبکه در رابطه با بخش سخت افزاری شبکه و تجهیزات، کابل ها و دستگاه های ارتباطی است. به وسیله این کابل ها و تجهیزات، امکان اتصال کلاینت یا همان کاربر به سرور، کامپیوتری که مرجع ارائه خدمات و تبادل اطلاعات است برقرار می شود.

مهندسی نرم افزار شبکه مربوط می شود به سیستم عامل مورد استفاده دستگاه کلاینت ها و سیستم عامل سرور. در این بخش به بررسی و تنظیم نرم افزارهای اجرا کننده دستورات و فرامین پرداخته می شود.

کسانی که می خواهند در زمینه مهندسی شبکه فعالیت کنند باید دوره های مختلفی را پشت سر گذاشته و در رابطه با حوزه تخصصی خود اطلاعات و مفاهیم بسیاری را یاد بگیرند. یکی از این دوره ها، دوره نتورک پلاس است. دوره نتورک پلاس یکی از دوره های اساسی و مهم در مهندسی شبکه به شمار می آید.

این دوره در 36 ساعت برگزار می شود. دوره نتورک پلاس پیش نیاز دوره های دیگری است که باید در این مسیر گذرانده بشوند. پس از این دوره، نوبت به دوره ام سی اس ای یا MCSE می رسد. کلمه MCSE سرواژه عبارت Microsoft Certified Solutions Expert است.

این دوره با نام دوره عمومی مایکروسفات نیز شناخته می شود و از اهمیت بالایی برخوردار است. دوره MCSE حدود 236 ساعت طول می کشد و یکی از دوره های طولانی در راه یادگیری مهندسی شبکه محسوب می شود.

پس از دوره عمومی مایکروسافت، نوبت به دوره های CCNA می رسد. تمامی دوره هایی که گفته شد باید به ترتیب گذرانده بشوند، زیرا تمامی آن ها با هم مرتبط بوده و هر یک پیش نیازهای دوره های بعدی را فراهم می کنند. دو اولین دوره که همان دوره نتورک پلاس است، مبانی و مفاهیم اساسی شبکه به شرکت کنندگان در دوره آموزش داده می شود.

موفقیت در این دوره و یادگیری مفاهیم اولیه ای که در آن مطرح می شوند، اولین گام در مسیر مهندسی شبکه است.
شرکت در دوره های نتورک پلاس موجب می شود تا آشنایی شرکت کنندگان با این حوزه بیشتر شود و انتخاب کنند که به سمت دوره های آموزشی مایکروسافت یا سیسکو بروند.

دوره های مایکروسافت مربوط به بخش نرم افزاری شبکه می شوند. در این دوره های آموزشی (دوره MCSE) به تنظیمات و راه اندازی نرم افزارهای مربوط به شبکه پرداخته می شود. کسانی که در این زمینه به یادگیری ادامه می دهند، در بخش راه اندازی نرم افزارهای شبکه و سیستم عامل های کلاینت و سرور و ارتباط میان آن ها به مرحله کارشناسی خواهند رسید.

امروزه به این دسته از مهندسان شبکه بیش از پیش نیاز است. گسترش شبکه های رایانه ای موجب شده تا به افرادی نیاز باشد که به خوبی بتوانند بستر نرم افزاری مناسبی برای شبکه فراهم کرده و به مدیریت کاربران کمک کنند.

آموزش های مربوط به بخش سخت افزاری شبکه در دوره های سیسکو ارائه می شوند. کسانی که در این بخش به یادگیری خود ادامه می دهند، در زمینه آشنایی با زیرساخت ها و سخت افزارهای شبکه به درجه کارشناسی و تخصص می رسند.

از جمله مهم ترین مواردی که در دوره های سیکو آموزش داده می شوند می توان به راه اندازی، نگهداری و تنظیم روترها، ایجاد ساختار فیزیکی و سخت افزاری برای شبکه و سرور، تنظیم قطعات و تجهیزات مختلف و سوییچ های سیسکو اشاره کرد.

آموزش های سیسکو خود در چندین دوره ارائه می شوند که اولین آن ها CCNA است. پس از آن دوره های حرفه ای CCNP هستند که در سطح بسیار پیشرفته تری نسبت به CCNA قرار دارند. بالاترین سطح آموزش های سیسکو هم CCIE است.

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *