جذب سرمایه ۴ میلیون یورویی استارتاپ آموزشی در اندونزی

استارتاپ موفق هفته

0

بسیاری از معلمان و والدین در اندونزی برای برقراری ارتباط با یکدیگر از نرم‌افزار واتساپ استفاده می‌کنند. آنها در این نرم‌افزار در گروه‌های مختلف عضو هستند. عضویت در این گروه‌ها گاهی حقیقتا می‌تواند گیج‌کننده باشد. در برخی اوقات هم پیام اصلی در میان انبوهی از پیام‌ها گم می‌شود. اما ریزکی آنیز، هم‌بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی استارتاپ «گردجو» و همکارش راه‌حلی برای این مشکل یافته‌اند که مورد استقبال قرار گرفته است. این استارتاپ موفق در حوزه آموزش که در جاکارتا اندونزی فعال است، با این هدف ایجاد شد که به همه افرادی که در حوزه آموزش فعال هستند، از مدیران مدارس گرفته تا آموزگاران، والدین و دانش‌آموزان خدمت‌رسانی کند.

در واقع به آن‌‌ها این امکان را بدهد که بتوانند رد همه مطالب را در ارتباط با یکدیگر بگیرند و چیزی از قلم نیفتد.

مراحل تحقیق و توسعه استارتاپ گردجو:

اخیرا این استارتاپ موفق در حوزه آموزش شده جذب سرمایه‌ای برابر با ۴ میلیون دلار داشته باشد. این سرمایه‌گذاری برای استارتاپ فعالی در اندونزی مبلغ هنگفتی است.

در حالی که برخی از معلمان از Google Classroom استفاده می‌کنند‌، Gredu برای کار با برنامه درسی ملی K-12 اندونزی و برنامه‌های درسی اسلامی ایجاد شده است. گردجو در مدارس خصوصی و دولتی استفاده می‌شود. این شرکت نوپا همچنین در حال توسعه ابزارهای جدیدی از جمله نرم‌افزار برای پیش‌دبستانی‌ها و برنامه‌های درسی دانشگاه است.

این استارتاپ موفق در حوزه آموزش در سپتامبر سال ۲۰۱۶ راه‌اندازی شد و حالا در بیش از ۴۰۰ مدرسه در سراسر اندونزی مورد استفاده قرار می‌گیرد و بیش از ۴۰۰ هزار کاربر دارد. قرار است در فاز نخست توسعه، این استارتاپ در سراسر جاکارتا مورد استفاده قرار بگیرد. در فاز بعدی نیز در شهرهای بزرگ اندونزی فعال شود.

نرم‌افزار گردجو حول محور یک سیستم مدیریتی نوشته شده است که به مدیران مدارس و آموزگاران اجازه می‌دهد بر همه وظایف و کارهای خود نظارت داشته باشند. مواد درسی، زمانبندی کلاس‌ها و ارتباط با والدین و دانش‌آموزان امکاناتی است که گردجو در اختیار کاربران قرار می‌دهد. آنیز می‌گوید شیوه استفاده از گردجو نیز بسیار ساده است و کاربر ظرف چند‌ساعت می‌تواند به‌راحتی با آن آشنا شود. گردجو طراحی ماژولار دارد بنابراین براساس نیازهای کاربر‌ یا نیازهای هر مدرسه‌ یا منطقه‌ای می‌تواند سفارشی‌سازی شود.

با قسمت‌های مختلف پلتفرم گردجو آشنا شوید:

این پلتفرم در حال حاضر ۴ بخش دارد:

  1. بخش مدیریتی مدرسه برای مدیران مدارس ساخته شده است.
  2. بخش مربوط به آموزگاران به آنها این امکان را می‌دهد که حضور و غیاب دانش‌آموزان را چک کرده و آزمون طراحی کنند. هم‌چنین معلمان می‌توانند به عملکرد دانش‌آموزان در آزمون‌ها نمره بدهند و فعالیت‌های کلاسی را تنظیم و مدیریت کنند.
  3. بخش والدین نیز پدران و مادران این امکان را دارند که عملکرد فرزندانشان را تحت نظر گرفته و با معلمان در ارتباط باشند.‌
  4. بخش دانش‌آموزان نیز گردجو این امکان را فراهم کرده که دانش‌آموزان به نمرات کلاسی‌شان دسترسی داشته باشند.  و در واقع سابقه حضور خود و فعالیت کلاسی را بدانند.

برنامه‌ آینده این استارتاپ موفق در حوزه آموزش چیست؟

گردجو قبل از همه‌گیری ویروس کرونا یک بخش مربوط به تکالیف آنلاین را راه‌اندازی کرد. هم‌چنین در طول همه‌گیری نیز امکان برگزاری کلاس‌های آنلاین را فراهم کرد.  آنیز می‌گوید این استارتاپ در نظر دارد به‌زودی ویژگی‌های جدیدی بیفزاید و نوعی از کلاس‌های آنلاین را برگزار کند که حتی پس از حضور دانش‌آموز در مدرسه نیز مفید باشند.

آنیز می‌گوید: «ما معتقدیم که بسیاری از ویژگی‌های‌ آموزش دیجیتالی که در دوران همه‌گیری به صورت نرم درآمد، بعد از پایان همه‌گیری نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت. به این ترتیب روش‌های مدیریتی مدارس تغییر خواهد کرد. و مدارس، معلمان، والدین و دانش‌آموز به سمت آموزش شفاف حرکت خواهند کرد.»

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.