محتوای برند

تریگ‌آپ به دنبال صادرات ایده و محصولات

گزارشی از رویداد تریگ‌آپ دی

رویداد تریگ‌آپ دی با حضور سرمایه‌گذاران، استارتاپ‌‌های حوزه‌های تبلیغات، سلامت دیجیتال، کودکان، توانبخشی، گردشگری، سبک زندگی و مدیران حوزه فناوری اطلاعات برگزار شد. این رویداد با شعار پرواز با قهرمانان با ارائه ٧تیم برگزیده از میان ٢٩٢ تیم در شتاب‌دهنده‌ تریگ‌آپ ادامه پیدا کرد.

حامد ساجدی، مدیرعامل شرکت شناسا در مورد اولویت‌های سال ۹۸ گفت: ما روی حوزه‌های نوآوری و خلق ارزش تمرکز کرده وموضوع‌های سلامت، سبک زندگی، محتوای کودکان و مدیریت منابع طبیعی در اولویت شناساست.

همچنین ساجدی با اشاره به تغییرات ساختاری در این مجموعه، افزود: مجموعه شناسا شتاب‌دهنده‌ تریگ‌آپ را به بخشی از شرکت خود افزوده تا با هم‌افزایی بیشتر و تکمیل زنجیره ارزش، گام‌هایی در راستای تبدیل ایده به کسب‌وکار برداشته باشد.

مدیرعامل شناسا با اشاره به برنامه‌های پیش روی تریگ‌آپ افزود: امیدواریم در خصوص تامین مالی برای استارتاپ‌ها ازپلتفرم‌های جمع‌سپاری مالی بهره‌برداری بهتری کرده و برای رشد سریعمان صندوق‌ها و سرمایه‌گذاران بیشتری را در کنارمان داشته باشیم.

سیدحمیدرضا علوی، مدیر شتاب‌دهنده‌ تریگ‌آپ با اشاره به برخی برنامه‌های سال گذشته، گفت: سال ٩٧ سال سختی بود؛ اما اتفاق‌های بزرگی برای ما رقم خورد. موفق شدیم برای برخی از تیم‌هایمان جذب سرمایه ارزی داشته باشیم.

سیدحمیدرضا علوی با عنوان اینکه تریگ‌آپ اهداف بزرگی دارد، ادامه داد: به دنبال این هستیم که تیم‌ها نگاهی هم به بازار‌های بین‌المللی داشته و به فکر صادرات محصولات‌شان باشند. ضمن اینکه در حال بررسی راه‌هایی هستیم تا بتوانیم مسائل نقل و انتقال‌های مالی در سطح بین‌المللی را حل کنیم.

با تیم‌های منتخب تریگ‌آپ آشنا شوید:

رایفای؛ پلتفرمی تبلیغاتی

محور اصلی فعالیت رایفای، بر پایه ایجاد اولین پلتفرم تبلیغاتی بر بستر «وای‌فای» با هدف آسان‌سازی دسترسی به مشتریان هدف و افزایش اثربخشی تبلیغاتی است. با توجه به هدف‌گذاری انجام‌شده مبنی بر پیاده‌سازی طرح در کسب‌و‌کارهای مختلف، بنگاه‌های تبلیغاتی با کمترین هزینه می‌تواند به‌راحتی با انتخاب دسته و منطقه جغرافیایی به مشتریان مورد نظر خود دسترسی پیدا کند.

از طرف دیگر رایفای، راه‌حلی ساده و ارزان برای اماکن عمومی و کسب‌و‌کارهایی است که می‌خواهند از طریق وای‌فای با مشتریان خود در ارتباط باشند. در این پلتفرم از یک‌سو دسترسی کاربران به شبکه وای‌فای مدیریت‌شده (پهنای باند، میزان حجم مورد استفاده کاربر، زمان استفاده، تعداد دفعات و…) و از طرف دیگر با ایجاد امکان وای‌فای مارکتینگ بر بستر وای‌فای(ویترین دیجیتال، ایجاد باشگاه مشتریان، نظرسنجی دیجتا، تبلیغ هدفمند و…) به توسعه کسب‌و‌کار مشترکان کمک می‌کند. از جمله دستاوردهای این مجموعه، نصب و ارائه در ۳۸ نقطه کسب‌و‌کاری، متوسط ۱۰۰ بازدید روزانه از سامانه و … می‌توان اشاره کرد.

فیکسشو؛ سامانه‌ای در رابطه با خدمات خودرو

فیکسشو یکی از ۷ تیم برگزیده نهایی تریگ‌آپ است که سامانه آنلاین ارائه خدمات خودرو در محل مشتری است. در این سامانه افراد متخصص با نصب نرم‌افزار سرویس‌دهنده، درخواست‌های محدوده‌های تعیین شده از طرف مشتریان را دریافت کرده و خدمات مورد نظر را ارائه می‌دهد.

این خدمات شامل کارواش نانو، پولیش و سرامیک خودرو، تعویض روغن و فیلتر هوا، تعویض لنت ترمز و خدمات باتری است.از جمله دستاوردهای این مجموعه می‌توان به جذب ۳۷۰۰کاربر فعال، ارائه ۲۹۰۰ سرویس خودرو در محل در ۶ ماه، ۱۰۰ میلیون فروش در ۶ ماه و… اشاره کرد.

داستانپ؛ خدمتی در حوزه سرگرمی و آموزش کودکان

داستانپ، کسب‌و‌کار نوپایی است که در حوزه سرگرمی و آموزش کودکان فعالیت می‌کند. گروه داستانپ با دغدغه تولید محصولات دیجیتال متناسب با سن و فرهنگ کودک در دنیای مجازی با تمرکز بر پیشینه فرهنگی، تفاوت اقلیمی و زیستی گرد هم آمده تا بتواند به سهم خود کمی از سرگردانی کودکان، والدین و مربیان آنها در فضای مجازی بکاهد.

داستانپ با تولیدات تعاملی سعی دارد از طریق بازی، انیمیشن و تصاویر متحرک فعالیت‌های یادگیری و مهارت‌های زندگی به شیوه‌ای لذت‌بخش به کودکان ارائه شده و با محصولات شخصی‌سازی‌شده باعث شکوفایی خلاقیت و رشد اعتماد به نفس کودکان شود.

داستانپ تلاش می‌کند کودکان را از حالت تنها یک مصرف‌کننده خارج کند و درک و جهان‌بینی و زاویه نگاه آنها را در تولید محصولات برای خودشان دخیل سازد. از جمله دستاوردهای داستانپ می‌‍توان به نگارش ۵۰داستان در ۷ دسته‌بندی اقتباسی، آموزشی، محلی، متون کهن، شخصیت‌ها و رویداد‌های تاریخی، عامیانه و تالیفی، تولید پادکست به ۸ زبان و گویش محلی، فارسی، انگلیسی، ترکی، کردی، ارمنی، گیلکی، بلوچی و… اشاره کرد.

ما روی حوزه‌های نوآوری و خلق ارزش تمرکز کرده وموضوع‌های سلامت، سبک زندگی، محتوای کودکان و مدیریت منابع طبیعی در اولویت شناساست

اسمارت مدیکو؛ گامی در حوزه سلامت

اسمارت مدیکو اپلیکیشنی است برای انجام مراقبت‌های روزانه‌ای که یک فرد مبتلا به دیابت لازم است در طول روز انجام دهد. این مراقبت‌ها شامل کنترل غذای مصرفی، دفترچه هوشمند ثبت نوسانات قند خون و ارائه نمودارهای روزانه و ماهیانه به کاربر، ثبت کالری و فعالیت‌های ورزشی، همچنین یادآوری مصرف داروهاست و اطلاعات ثبت‌شده از کاربر را در اختیار پزشک قرار می‌دهد. از جمله دستاوردهای این سرویس می‌توان به بیش از ۱۵۰۰نصب فعال دریک ماه و جمع‌آوری دیتابیس کالری و ریزمغذی‌های غذاهای ایرانی و… اشاره کرد.

فن‌آسا؛ طراح بازارهای هوشمند توانبخشی غیرتهاجمی

شرکت فناوری‌های هوشمند توانبخشی فن‌آسا با هدف طراحی و تولید ابزارهای هوشمند توانبخشی غیرتهاجمی برای بیماران مبتلا به اختلالات مغزو اعصاب شروع به فعالیت کرده است. این شرکت قصد دارد با استفاده از تکنولوژی و مهندسی ابزارهایی بسازد تا کیفیت زندگی بیماران را ارتقا دهد و انجام امور روزانه را برای آنها ساده‌تر کند.

اولین محصول این شرکت قاشق‌یار است که به افرادی که به دلیل بیماری‌ و کهولت سن مبتلا به لرزش دست شده‌اند و نمی‌توانند مستقل و راحت غذا بخورند، کمک می‌کند بدون کمک غذا بخورند. از جمله دستاوردهای فن‌آسا می‌توان به این نکات اشاره کرد: رسیدن به نمونه محصول قابل قبول، کسب مقام اول سیلک رود مشهد و…

با کی‌کوجا سفر کنید

ارائه برنامه سفر کامل شامل مراکز دیدنی، مسیر و هر آن چیزی که نیاز کاربر است، از خدمات این سرویس است. کی‌کوجا در کنار اولین رسالت خود که به عنوان اولین و کامل‌ترین موتور جست‌وجوی مقاصد گردشگری بر پایه لوکیشن است، اکنون با شخصی‌سازی‌کردن این برنامه سفر در کنار ارائه اقامتگاه و بلیت پیشنهادی مناسب، سعی بر این دارد با استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی سفری بی‌دغدغه برای کاربرانش مهیا سازد. از دستاوردهای این مجموعه می‌توان به ۲۰ میلیون فروش، ۳قرارداد API از سایت‌های شب و چارتر و… نام برد.

آسانیسم؛ پلتفرم واسط مشتری و پرستار

آسانیسم پلتفرمی واسط بین مشتری و موسسه پرستاری است. در آسانیسم موسسات به معرفی خود و ارائه لیست خدمات، قیمت و پرستاران می‌پردازند و زمانی که مشتری نیاز به خدمات پرستاری یا پزشکی در منزل داشته باشد، می‌تواند با انتخاب خدمت مورد نیاز، لیستی از موسسات ارائه‌دهنده در اطراف خود را به همراه قیمت و نظرات سایر کاربران مشاهده و دریافت کند. از جمله دستاوردهای آسانیسم برقراری ۸۰۰تماس توسط مشتریان و انعقاد ۲۲قرارداد مشتری و… را می‌توان نام برد.

هدفی تعاملی در کنار ارزش آفرینی

در حاشیه رویداد تریگ‌آپ دی، حامد ساجدی، مدیرعامل شرکت شناسا در گفت‌وگوی اختصاصی با شنبه، گفت: از بین ۲۹۲ تیم حدود ۱۴ تیم در مرحله پیش‌شتاب‌دهی انتخاب شدند و در ادامه ۷ تیم به مرحله نهایی رسیدند.

در حقیقت نوع همکاری ما با تیم‌ها می‌تواند از صفر تا صد را شامل شود. نتیجه نهایی و نحوه همکاری ما با تیم‌ها بر اساس تطابق عملی نوع فعالیتشان شکل می‌گیرد. ساجدی در ادامه گفت: برخلاف سال‌های گذشته، مجموعه‌های زیادی به عنوان شتاب‌دهنده وارد میدان عمل شده‌اند.

هدف ما این است که علاوه بر حفظ سنگرمان به عنوان شتاب‌دهنده، به تعامل و همکاری با سایر شتاب‌دهنده‌ها بپردازیم تا مسیر استارتاپی درستی شکل بگیرد. در حاشیه رویداد تریگ‌آپ حمیدرضا علوی، مدیر تریگ‌آپ نیز در گپ‌وگفت کوتاهی با شنبه، گفت: امروز تیم‌های منتخب نتیجه ۶ ماه تلاش‌شان را ارائه کرده و امیدوارند با جذب سرمایه‌ای مناسب به مسیرشان ادامه دهند.

به عنوان تیم تریگ‌آپ به فکر جذب و کمک به شکل‌گیری تیم‌های جدید زیرمجموعه هستیم و از کسانی که ایده‌هایی جذاب دارند نیز حمایت می‌کنیم. کسانی که وارد دنیای استارتاپی شده یا ایده‌ای دارند، می‌توانند با مراجعه به سایت تریگ‌آپ از جزئیات و نحوه ورود به این شتاب‌دهنده آگاه شوند.

 

امتیاز بدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *