استارتاپ‌هاي دوربين‌به‌دست!

0

به مدد توسعه فناوري و گسترش استفاده از تكنولوژي كمتر كسي پیدا می‌شود كه تاكنون دوربين دست نگرفته باشد و لحظه زيبايي را خلق نكرده باشد. روزانه ميليون‌ها عكس‌هاي هنري و خانوادگي به يادگار گرفته مي‌شوند و در شبكه‌هاي اجتماعي به اشتراك گذاشته مي‌شوند تا لذت تجربه يك احساس خوب با ديگران به اشتراك گذاشته شود. اصولا عكاسي احتياج به مدرك خاصي ندارد و بيشتر يك فن تجربي محسوب مي‌شود تا يك تخصص آكادميك؛ بسياري از افراد زيباترين عكس‌ها را ثبت مي‌كنند بدون آنكه معناي ديافراگم را بلد باشند و يا حتي چيزي از معناي شاتر بدانند! با وجود همه اينها گاهي دانستن برخي نكات به بهتر شدن عكس‌ها كمك مي‌كند و بسياري از افراد دوست دارند عكس‌هايشان هرچه بهتر شود. همه مي‌دانيم كه در كشور ما عكاسي يكي از شاخه‌هاي پرطرفدار است كه همه مردم به نوعي خواسته يا ناخواسته با آن سروكار دارند و حالا سايت «دوربین.نت» با درنظر داشتن همين مسئله استارتاپ ویکند «تجربه‌های عکاسانه» را برگزار كرده است.

در استارتاپ ویکند تجربه‌های عکاسانه كه در روز جمعه ۱۰ دي ماه برگزار شد، هنرجویان به صورت فشرده از تجربیات مدرس‌ها برای پیشرفت در عکاسی استفاده كردند تا با کسب حتي یک تجربه جديد بتوانند راه اشتباهی را نروند یا زودتر به اهدافشان برسند. در این برنامه، مدرس در مدت ۳۰ دقيقه تجربه‌های عکاسی خود را در اختیار افراد قرار داد تا هنرجویان بتوانند از این تجربه‌ها در بازار کار استفاده کنند.

استفاده از تجربه‌های دیگران اين كمك را به افراد مي‌كند تا تجربه‌های اشتباه ديگران را تکرار نكنند و همچنين افراد از تجربه‌های عکاسان باسابقه برای پیشرفت در عكس گرفتن استفاده كنند. این تجربه‌ها اعم از تماشای عکس، طریقه و تجربه گرفتنش بود و یا از تجربه‌های شخصی مدرس در طول سال‌های عکاسی‌اش كه مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت.

افرادي كه در اين رويداد به تدريس پرداختند عبارتند از: ابراهیم صافی، احمد علیزاده، بابک برزویه، حمید جانی‌پور، حامد بدیعی، جاوید نیکپور، صمد قربان‌زاده، فاطیما حسینی، مرتضی نیکوبذل و وحید سالمی كه در مجموع حدود ۴۰۰ دقیقه از تجربه‌هایشان را در زمینه‌های عکاسی ورزشی، خبری، مستند اجتماعی، عکاسی چیدمان، فوتومونتاژ، سینما، تئاتر، مناظرشهری، تلفن همراه، آتلیه و نورپردازی در اختيار حاضران قرار دادند.

همچنين در اين رويداد ترفندهایی برای ادیت عكس نيز به هنرجويان آموزش داده شد. شايان ذكر است این رويداد اولین استارتاپ ویکند دوربین.نت بعد از ۱۲ سال کاری و آموزش بود كه با همکاری فرهنگسرای ارسباران و شرکت ای‌نتورک برگزار شد.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.