خرده فروشی آنلاین فروش

صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی

صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی
چگونه یک فروشگاه اینترنتی (Online Shop) موفق راه اندازی کنیم؟ این سوالی است که بارها و بارها مطرح شده و این بار می خواهیم صفر تا صد ساخت فروشگاه آنلاین را با هم مرور کنیم.

آیا آماده شروع فروش آنلاین هستید، اما نمی‌دانید از کجا شروع کنید؟ خبر خوب این است که ساخت یک وب‌سایت تجارت الکترونیک کار دشواری نیست و برای ساخت یک فروشگاه  اینترنتی عالی نیازی نیست از ابتدا چرخ را اختراع کنید. اما برای رسیدن به موفقیت باید برنامه درستی داشته باشید و این دقیقا همان چیزی است که در این مطلب به دنبال ارائه آن هستیم: یک برنامه.

یک برنامه دقیق ساخت اولین فروشگاه تجارت الکترونیک، 9 مرحله ساده دارد که با یکدیگر آنها را مرور می‌کنیم.

مرحله 1: برای آنلاین شاپ خود زیرساخت درست بسازید

در صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی، ایجاد یک زیرساخت خوب و مطمئن می‌تواند آغاز کار باشد. در حقیقت، ایجاد یک زیرساخت مناسب به شما کمک می‌کند، وب‌سایت (و تجارت) خود را از ابتدا بهینه بسازید. همچنین کار شما را برای گرفتن تصمیمات اساسی آسان‌تر می‌کند. اولین چیزی که باید به آن بپردازید، خلق یک برنامه تجاری دقیق است.

برنامه تجاری (Business Plan) چیست؟

نام برنامه تجاری ممکن است شما را کمی بترساند و از مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی به نظر بیاید. اما اگر شناخت خوبی از ساختار آن پیدا کنید، نوشتن آن اصلا کار سختی نیست؛ حتی اگر بار اولتان باشد. برای نوشتن یک برنامه تجاری خوب، باید به چند سوال ساده پاسخ بدهید. سوالاتی مانند:

  1. چرا می‌خواهید این شرکت را راه‌اندازی کنید؟
  2. آیا در حال حاضر شکافی در بازار وجود دارد؟
  3. با این کسب و کار، چه مشکلی از مشتریان خود را حل می‌کنید؟
  4. محصول شما چگونه به حل این مشکل برای مشتریان کمک می‌کند؟
  5. چه چیزی را می‌خواهید بفروشید؟
  6. این اقلام را به چه کسی می‌فروشید؟ (به عبارت دیگر، بازار هدف یا مخاطب هدف شما کیست؟)
  7. امتیاز منحصر به فرد فروش یا مزیت رقابتی شما چیست؟ (به عبارت دیگر، چرا مشتریان باید شما را به جای رقیب انتخاب کنند؟)
  8. برای راه‌اندازی این شرکت چقدر می‌توانید هزینه کنید؟
  9. چگونه محصولات خود را به بازار عرضه خواهید کرد؟
  10. برنامه‌ای برای بازاریابی دارید؟

پاسخ شما به این سوالات، به خلق یک طرح تجاری خوب منتهی می‌شود و از نکات مهم در راه اندازی فروشگاه اینترنتی است.

پس از نوشتن طرح تجاری، به فکر بیانیه ماموریت باشید. از این متن برای پر کردن صفحه‌ی درباره ما استفاده می‌شود که تجارت شما را برای مشتریان توضیح می‌دهد. همچنین این بیانیه یک نگاه اجمالی به داستان نام تجاری شما است تا با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنید.

وقتی طرح تجاری شما آماده شد، می‌توانید به سراغ مرحله بعدی بروید: راه‌اندازی کسب و کار خود به صورت قانونی.

مقدمه‌ای برای مراحل بعدی آموزش ساخت فروشگاه آنلاین

اما پیش از آنکه به مراحل بعدی فکر کنید، چند سوال وجود دارد که بهتر است همین الان پاسخ منطقی برای آنها بیابید. در غیر این صورت، بعدها برای شما دردسر درست می‌کنند. درواقع پاسخ این سوال‌ها می‌تواند باعث شود که با مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی روبرو نشوید.

با فروش محصولات محدود آغاز کنید

اگر در حال حاضر مالک یک فروشگاه لوازم هنری هستید، می‌توانید ابتدا با فروش آنلاین برخی از محبوب‌ترین کالاهای خود کار را آغاز کنید. در ادامه و با آشنایی بیشتر مشتریان، اقلام دیگر را به آن بیافزایید. حتی اگر کار خود را به تازگی آغاز کرده‌اید، ابتدا فقط با محصولات اصلی شروع کنید.

این کار باعث می‌شود ترس کمتری ایجاد شود و شانس شما برای شروع به موقع به جای انتظار برای تکمیل شدن همه چیز قبل از شروع درآمد، افزایش می‌یابد. از این فروش محدود متوجه می‌شوید که فروش این موارد چقدر هزینه دارد و به اصطلاح، وضعیت بازار دستتان می‌آید.
قبل از تعیین قیمت برای ایجاد سود سالم در نظر بگیرید که فروش آن محصول چقدر برای شما هزینه دارد. همچنین باید هزینه‌های حمل و نقل را هم در نظر بگیرید.
راستی، برای حمل و نقل چه مبلغی را می‌خواهید بپردازید؟ آیا به مشتریانی که حداقل مبلغ خرید را داشته باشند حمل و نقل رایگان ارائه می‌دهید؟ به خاطر داشته باشید که می‌خواهید هزینه حمل و نقل خود را تا آنجا که ممکن است کم کنید. در غیر این صورت بیشتر مشتریان بالقوه را پس خواهید زد.

آمار نشان می‌دهد:

  • 36٪ از خریداران آنلاین به دلیل هزینه حمل و نقل، سبد خود را رها می‌کنند
  • 64٪ از مصرف کنندگان در نظرسنجی‌ها گفته‌اند که هزینه حمل و نقل در تصمیم آنها برای خرید “بسیار” تاثیرگذار است
  • مشتریانی که ارسال رایگان دریافت کرده‌اند “نمره رضایت مشتری در کل که بالاتر از 10٪ بود” را گزارش دادند.

پیش از ارائه حمل و نقل رایگان به همه، به یاد داشته باشید که این هزینه‌های مربوطه باید در قیمتی که شما از مشتریان خواهید گرفت نیز محاسبه شود. اما در عین حال نمی‌خواهید که کالاهایتان قیمت خیلی بالایی داشته باشند.

در اینجا باید تعادل برقرار کنید. برای انجام این کار، ممکن است لازم باشد با نرخ تخفیف حمل و نقل خرید کنید تا ببینید کدام ارائه دهنده، هزینه‌های شما را بیشتر کاهش می‌دهد. در نهایت، پیش از فروش، به نحوه جمع‌آوری پرداخت‌ها نیز فکر کنید.

بسته به پلتفرمی که انتخاب می‌کنید (در ادامه بیشتر به آن می‌پردازیم) ممکن است لازم باشد با یک شرکت پردازش پرداخت وارد قرارداد بشوید که در ادامه به آن هم خواهیم پرداخت.

در حال حاضر، درک این مورد مهم است که پیش از آغاز فروش، باید فهرست اقلام خود را بررسی کنید.

بیایید در مورد انواع مختلف سیستم عامل‌‌های تجارت الکترونیکی که می‌توانید در آن بفروشید صحبت کنیم؛ ابتدا با ساده‌ترین آنها آغاز کنید.

مرحله دوم: پلتفرمی برای فروش اقلام خود پیدا کنید

به خوبی می‌دانید که هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی، بسیار بالاست. پس دومین مرحله از صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی، این است که بدانید لازم نیست از همان ابتدا سرمایه هنگفتی به کار تزریق کنید؛ مخصوصا اینکه سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی بسیار بالاست و ریسک شکست هم دارد.

برای شروع کار با فروشگاه تجارت الکترونیکی نیازی به کد زدن دوباره نیست. با تشکر از انبوه گزینه‌های موجود، حتی نیاز نیست یک خط کد بنویسید. ابتدا با استفاده از آسان‌ترین پلتفرم‌ها کار خود را آغاز کنید و سپس به سراغ سیستم‌هایی بروید که به تجربه بیشتری نیاز دارند.

پلتفرم‌هایی مانند دیجیکالا، دیوار، شیپور یا حتی اینستاگرام، می‌توانند راه خوبی برای ورود به بازار دیجیتال باشند و به شدت سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی را کاهش می‌دهند. این پلتفرم‌ها مجانی (یا با بهای پایین) بوده و از طریق کمی جستجو می‌توانید راه‌های افزایش فروش در این پلتفرم‌ها را بیابید. همچنین می‌توانید با کمی سخت‌کوشی، مشتری‌های وفاداری برای خود بیابید که در صورت گسترش کار و راه‌اندازی وب‌سایت یا پلتفرم، به دنبال شما خواهند آمد و داستان موفقیت شما را برای دیگران هم تعریف می‌کنند.

مرحله 3: یک برنامه میزبانی منطقی را انتخاب کنید

برای آن دسته از خوانندگانی که با این اصطلاح آشنا نیستند، میزبانی همان پهنای باند است که سایت بر روی آن اجرا می‌شود. این همان چیزی است که فروشگاه تجارت الکترونیکی شما را تامین می‌کند.

بدون میزبانی، سایت شما اجرا نخواهد شد. به همین دلیل شما باید در آغاز راه‌اندازی وب‌سایت تجارت الکترونیکی خودتان، گزینه‌های میزبانی را بررسی کنید. برای درک بهتر این قسمت، با متخصص IT خود مشورت کنید و برخی ویژگی‌های مورد نظرتان را برای او شرح بدهید تا بتواند گزینه مناسبی برایتان بیابد. توصیه می‌شود به دنبال این ویژگی‌ها باشید:

  1. یک IP اختصاصی. یک آدرس وب منحصر به فرد که فقط به سایت شما مربوط باشد. در این صورت، اگر سایت دیگری بر روی سرور میزبان شما خراب شود، شما با مشکل مواجه نمی‌شوید زیرا بر روی سایت شما تاثیری نخواهد داشت.
  2. گواهی SSL. این گواهی داده‌های مهم سایت شما را رمزگذاری می‌کند تا از آن در برابر هکرها محافظت کند. مشتریان می‌خواهند بدانند که اطلاعات آنها ایمن بوده و از آنها محافظت می‌شود؛ SSL این کار را انجام می‌دهد.
  3. دامنه‌های نامحدود. انتخاب دامنه مناسب، اولین قدم شماست اما خرید چند دامنه دیگر نیز هزینه دارد. البته با برخی از برنامه‌های میزبانی، می‌توانید یک دامنه واحد یا مقدار نامحدودی داشته باشید. اگر توانایی خرید یک مورد نامحدود را دارید، بهتر است چنین کاری انجام بدهید.
  4. پهنای باند بی‌اندازه. این بدان معنی است که بابت پهنای باند استفاده شده از شما هزینه‌ای دریافت نمی‌شود.

فروشگاه‌های کوچک آنلاین ممکن است بتوانند با یک برنامه میزبانی مشترک کار خود را آغاز کنند تا هزینه‌ها را پایین نگه دارند. اما از نکات مهم در راه اندازی فروشگاه اینترنتی این است که، خطر داشتن سایتی را به جان می‌خرید که در زمان اوج شخص دیگری، عملکرد کندی خواهید داشت.

اگر این اتفاق برای شما رخ می‌دهد، وقت آن است که به یک برنامه میزبانی اختصاصی نقل مکان کنید که سایت شما تنها سایت موجود بر روی آن است. وقتی میزبانی خود را مرتب کردید، آماده پیدا کردن نام دامنه خود باشید.

مرحله 4: یک نام خوب برای دامنه پیدا کنید

در میان نکات مهم در راه اندازی فروشگاه اینترنتی، این را به یاد داشته باشید که نام دامنه URL است که مشتریان شما برای یافتن سایت و ذخیره خود در کادر آدرس وب‌سایت تایپ می‌کنند.
سعی کنید از کلمات کلیدی در URL خود استفاده کنید. برای مثال، این فروشنده آنلاین دستبندهای Pura Vida، چنین کاری انجام داده است:

انتخاب نام مناسب برای دامنه فروشگاه اینترنتی از اهمیت زیادی برخوردار است

از آنجا که نام تجاری آنها PuraVida.com قبلا گرفته شده بود، نام دستبند را به URL خود اضافه کرده‌اند. با توجه به اینکه این محصول اصلی آنهاست، این یک حرکت کاملا منطقی بوده و از مزایای بهینه‌سازی برای جستجو نیز برخوردار است. بسته بودن نام‌ها، از اصلی‌ترین مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی است که با این ترفندها می‌توان از آن گذر کرد.

ممکن است نتوانید کلمات کلیدی خود را مانند این مثال وارد کنید. اما باید همچنان سعی کنید URL خود را برای جستجوها بهینه کنید که برای مشتریان شما به راحتی قابل شناسایی و به یاد ماندنی باشد.

برای انجام این کار، URL خود را کوتاه و قابل خواندن نگه دارید و سعی کنید از هر چیز بیش از حد پیچیده جلوگیری کنید. اگر به یاد آوردن آدرس اینترنتی شما خیلی سخت باشد، مشتریان خود را از دست می‌دهید.

پس از یافتن URL مورد علاقه خود، ببینید آیا این سایت (به صورت رایگان) در سایت‌های میزبانی مانند Bluehost و GoDaddy در دسترس است. اگر می‌توانید چند تغییر دیگر در URL خود داشته باشید، قفل کردن آن نیز هزینه دارد.

اکنون که برخی از موارد اساسی را انجام داده‌اید، آماده ساخت فروشگاه تجارت الکترونیک خود هستید.

مرحله 5: ساخت فروشگاه تجارت الکترونیکی خود را آغاز کنید

در مسیر صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی، اکنون دیگر به مرحله عملی می‌رسیم. در حقیقت در این مرحله است که می‎دانیم سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی را در اختیار داریم. در این قسمت هم کارهایی باید انجام بدهید که شاید پیش از این به ذهنتان خطور نکرده باشد. اجازه بدهید مرحله به مرحله پیش برویم.

با پلتفرم آشنا شوید

مهم نیست که کدام پلتفرم تجارت الکترونیکی را انتخاب کنید، به هر حال باید کمی با آن کار کنید و آشنا شوید تا دستتان راه بیافتد. برای شروع، باید چیدمان فروشگاه و نحوه نمایش محصولات خود را مشخص کنید. این مرحله معمولا شامل انتخاب تم یا طرح‌بندی یا ساختن یکی از طرح‌های خودتان است.

از مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی، نداشته ایده در طراحی وب‌سایت است. اگر در این قسمت به منبع الهام نیاز دارید، به برخی از خرده فروش‌های آنلاین مورد علاقه خود مراجعه کنید تا درباره آنچه دوست دارید و چه چیزی دوست ندارید و گزینه‌های احتمالی فروشگاه خود ایده‌های بهتری دریافت کنید.

ساختن فروشگاه خود را آغاز کنید

قبل از ساختن صفحه‌ای پر از محصولات، ابتدا باید لیست‌های جداگانه ایجاد کنید. این کار معمولا از طریق دکمه “افزودن محصول جدید” یا پیوندی روی داشبورد شما انجام می‌شود. هنگامی که آن دکمه را پیدا کرده و کلیک کردید، یک صفحه محصول خالی مشاهده خواهید کرد که باید پر شود. به مثال زیر نگاهی بیندازید تا ببینید چه کارهایی باید انجام شود:

ساخت فروشگاه اینترنتی در 9 مرحله

با استفاده از این مثال، می‌توانید موارد زیر را برای هر محصولی که لیست می‌کنید اضافه کنید:

  1. نام محصول (به عنوان مثال: حلقه موج نقره‌ای)
  2. قیمت محصول
  3. اندازه‌ها یا رنگ‌های موجود
  4. جزئیات مربوط به حمل و نقل
  5. شرح مختصری از محصول
  6. مشخصات محصول
  7. تصویری با کیفیت از خود محصول
  8. تصاویر اضافی برای اینکه مشتریان بتوانند ایده بهتری از خریدهای خود داشته باشند

افزودن برچسب‌ها و دسته‌های هوشمند نیز از نکات مهم در راه اندازی فروشگاه اینترنتی است؛ با این کار می‌توانید محصولات موجود را با هم در صفحات محصول گروه‌بندی کنید.

با استفاده از همان مثال نحوه انجام این کار را بررسی کنید:

هنگامی که محصولات کافی به فروشگاه خود اضافه کردید، می‌توانید صفحات محصول مانند نمونه بالا را پر کنید. با گروه‌بندی موارد مشابه با استفاده از برچسب ها و دسته‌ها، پیدا کردن دقیقا همان چیزی که مشتریان به دنبال آن هستند برای آنها بسیار آسان خواهد بود. این یک روش مطمئن برای افزایش فروش است.

یک چیز دیگر نیز وجود دارد که می‌توانید برای بهبود فروش خود انجام بدهید: فروشگاه خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید.

سئو (SEO) را فراموش نکنید

دقیقا مانند کاری که برای وب‌سایت خود انجام داده‌اید، باید به سئو یا بهینه سازی موتور جستجوی خود نیز توجه کنید.

در این مرحله اطمینان حاصل می‌کنید که سایت شما توسط موتورهای جستجو و مشتریانی که به دنبال آنچه شما می‌فروشید هستند، پیدا می‌شود.

وقتی نوبت به سئو می‌رسد، باید ابتدا فهرستی از کلمات کلیدی مرتبط با محصول خود را تهیه کنید. در راستای مثال پیشین، این فهرست عبارت است از: دستبند، دستبند خیریه، جواهرات، جواهرات خیریه و غیره.

در مرحله بعدی باید این کلمات کلیدی را به مکان‌های خاصی اضافه کنید. می‌توانید از این کلمات در دسته‌ها و برچسب‌های خود و همچنین در توضیحات محصول و یا حتی نام آن استفاده کنید. کلمات کلیدی را به صورت غیرطبیعی یا در مکان‌های زیادی که منطقی نیست اضافه نکنید؛ بلکه فقط در صورت امکان و در هرجایی که طبیعی به نظر می‌رسد آنها را وارد کنید.

بسیاری از خرده‌فروشان موفق در تجارت الکترونیک، کلمات کلیدی سئو را بر روی عناوین تصویر محصول خود قرار می‌دهند. می‌توانید این کار را با استفاده از متن جایگزین و متن عنوان تصویر در انتهای تصویر انجام بدهید. توضیحات محصول باید حاوی کلمات کلیدی باشد و باید با دقت کلمه‌بندی شود تا جذاب باشد و به جای خسته کننده بودن، مورد توجه خوانندگان قرار بگیرد.

هر صفحه محصول را برای سئو نیز بهینه کنید. این بدان معنی است که عنوان و متای توضیحات شما باید بدون عبور از حد کاراکتر پر شود و باید شامل کلمه کلیدی هدف شما باشد.

نباید از عنوان و متای مشابه در بیش از یک صفحه استفاده کنید. برای اطمینان از گرفتن چندین جستجو، تا حد ممکن کلمات کلیدی خود را متفاوت کنید.

از اینجا، فرآیند افزودن یک محصول جدید را تکرار کرده، صفحات محصول با موارد مشابه را با هم گروه‌بندی کنید و هر صفحه را بهینه کنید تا زمانی که همه محصولات خود را آماده و برای فروش ارائه بدهید.

وقتی همه چیز آماده شد، پردازش پرداخت خود را تنظیم کنید.

مرحله 6: پردازش پرداخت خود را تنظیم کنید

وبسایتی مانند دیجیکالا، بنا را بر این گذاشته که مشتریان شما پول پرداخت می‌کنند. پس درگاه پرداخت خود را تنظیم کرده و آماده استفاده شما می‌کند. هنگامی که وبسایت خود را راه‌اندازی می‌کنید، باید به فکر ایجاد درگاه پرداخت باشید. البته این مرحله از مشکلات راه اندازی فروشگاه اینترنتی نیست؛ زیرا می‌توانید با بانکی که در آنجا حساب دارید تماس بگیرید و آنها پس از اطمینان از قانونی بودن کسب و کارتان، به شما کمک می‌کنند تا درگاه خود را راه‌اندازی کنید.

مرحله 7: یک گواهی SSL به سایت خود اضافه کنید

هر زمان که چیزی را به صورت آنلاین می‌فروشید، باید به مشتریان خود نشان بدهید که سایت شما ایمن است و می‌توان به آن اعتماد کرد. با گواهی SSL آن لایه امنیتی اضافی را به وب‌سایت خود اضافه می‌کنید.

به زبان ساده، SSL به سایت شما قفل اضافه می‌کند تا موارد مهم مانند اطلاعات کارت اعتباری و رمزهای عبور را از گزند هکرها در امان نگه دارد. با رمزگذاری دیجیتالی این پرونده‌های مهم، مشتریان وارد منطقه امن پورتال می‌شوند و در هنگام تحویل اطلاعات پرداخت خود احساس راحتی می‌کنند.

گواهینامه‌های SSL به سئوی شما نیز کمی کمک می‌کند زیرا شما به موتورهای جستجو ثابت می‌کنید که سایت شما ایمن و قابل اعتماد است.
هنگامی که SSL را به سایت خود اضافه کردید، آماده حل مرحله بعدی پروژه هستید: آزمایش.

مرحله 8: آزمایش، آزمایش و باز هم آزمایش

همچنان در مسیر یادگیری صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی هستیم. اینجا مهمترین مرحله از نیمه دوم مراحل است. هر وبسایت جدید باید قبل از راه‌اندازی مورد آزمایش قرار بگیرد؛ اما این امر برای یک فروشگاه تجارت الکترونیکی اهمیت دو چندانی دارد.

اگر مشتریان شما نتوانند خرید خود را انجام بدهند، سخت کوشی شما به هدر می‌رود و درآمد بالقوه و حتی شاید مشتری خود را از دست خواهید داد. به جای رسیدن به آن نقطه، سریعا هر صفحه را در سایت خود بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که هر لینکی کار می‌کند و هیچ مشکلی وجود ندارد.

فراموش نکنید که عملکرد سبد خرید خود را آزمایش کنید. برای این کار، یک فروش آزمایشی را انجام داده و کل معامله را از جمله وارد کردن شماره کارت اعتباری جعلی و اطلاعات فاکتور و حمل و نقل را انجام بدهید.

می‌خواهید مطمئن بشوید که همه چیز برای مشتریان شما کار می‌کند؛ اما همچنین باید اطمینان حاصل کنید که روند فرآیند خرید را نیز درک می‌کنند. توجه کنید که سفارشات شما در کجای داشبورد قرار می‌گیرد و نحوه اداره آنها را بررسی کنید. سعی کنید بازپرداخت را تمرین کنید تا مطمئن شوید آن قسمت هم به درستی کار می‌کند.

در نهایت دوباره بررسی کنید که ایمیل راه انداز را تنظیم کرده‌اید. ایمیلی که پس از ثبت سفارش، به طور خودکار مشتری را در جریان پردازش سفارش او قرار می‌دهد. پس از پردازش سفارش و ارسال آن، می‌توانید یک ایمیل خودکار دیگر را برای مشتریان خود ارسال کنید. این ایمیل‌ها باید قبل از اولین خرید تنظیم و آزمایش بشوند.

باز هم تاکید می‌کنم: اطمینان حاصل کنید که قبل از راه‌اندازی فروشگاه تجارت الکترونیکی، همه چیز را آزمایش کرده‌اید و اگر حداقل یک تا سه بار همه چیز را آزمایش کرده‌اید، می‌توانید به آخرین مرحله بروید: فروش.

مرحله 9: فروش آنلاین محصولات خود را آغاز کنید

در مسیر صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی، اینجا جایی است که سرانجام تمام خون، عرق و اشک شما نتیجه می‌دهد. شما آماده افتتاح فروشگاه مجازی خود برای تجارت هستید.

می‌توانید انتخاب کنید که این مرحله را به دو روش انجام بدهید:

  1. هر زمان آماده شدید، وبسایت را راه‌اندازی کرده و سپس خبر راه‌اندازی وبسایت را اعلام کنید.
  2. یک تاریخ راه‌اندازی تعیین کنید و هیجان بدهید.

انتخاب اولین راه این امکان را به شما می‌دهد که تا آماده شدن سایت، همه چیز را ساکت نگه دارید. این یک روش بد برای انجام کارها نیست؛ ممکن است کمی مطمئن‌تر باشد اما وحشتناک نیست.

من بیشتر طرفدار راه دوم هستم. در حالی که سایت را می‌سازید، باید کمی سر و صدا ایجاد کنید؛ به دو دلیل:

  1. این کار شما را مجبور می‌کند تا به تاریخ راه‌اندازی خود متعهد شوید
  2. می‌تواند به شما کمک کند حتی پیش از باز شدن درها، جامعه‌ای از مشتریان بالقوه ایجاد کنید

پروژه‌های بزرگی مانند ساخت یک وبسایت تجارت الکترونیکی می‌توانند به راحتی از مسیر خارج شوند و سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی را نابود کنند. در حقیقت، مراحل بسیاری وجود دارد که می‌تواند به خوبی از مهلت هدف خود بگذرد.

اما وقتی به مشتریان بالقوه تعهد می‌دهید که قرار است در یک تاریخ خاص راه‌اندازی کنید، فشار بیشتری برای انجام آن در آن زمان وجود دارد. این راه برای همه کسانی که دوست دارند تحت فشار کار کنند بسیار مناسب است و همچنین به حرکت مستمر پروژه کمک می‌کند.

بنابراین در حالی که سایت شما در حال ساخت است، یک صفحه فرود را اضافه کنید که فقط شامل CTA و بخش ثبت نام ایمیل باشد، همین. منو و سرصفحه را بردارید زیرا این کار افراد را به سایتی وارد می‌کند که هنوز آماده نیست.

بهتر است یک تایمر شمارش معکوس نیز اضافه کنید تا بازدیدکنندگان وب‌سایت جدید شما بدانند چه زمانی برای خرید می‌توانند به شما مراجعه کنند. از آنجا، صفحه فرود جدید خود را در سیستم عامل‌های مورد علاقه خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید و پس از راه‌اندازی فروشگاه نیز همین کار را انجام بدهید.

در حین به اشتراک گذاشتن وبسایت تجارت الکترونیکی جدید خود در شبکه‌های اجتماعی، لیست ایمیل‌ها و بهینه‌سازی سایت برای جستجو را آغاز کنید تا فروشگاه کاملا جدید شما حتی در دنیای شلوغ دیجیتال نیز مورد توجه قرار بگیرید.

امروز وب‌سایت تجارت الکترونیکی خود را بسازید

با داشتن تمام این اطلاعات، امروز آماده ایجاد اولین وبسایت تجارت الکترونیک خود هستید.

با ایجاد زیرساخت شروع کنید:

  • طرح تجاری خود را ایجاد یا به‌روز کنید
  • تمام جنبه‌های قانونی و صدور مجوز را تا انتها انجام بدهید
  • محصولاتی که می‌خواهید بفروشید را مشحص کنید

سپس به سمت انتخاب یک سیستم عامل، برنامه میزبانی و یک نام دامنه بروید.

در آن زمان، شما برای قسمت سرگرم کننده ماجرا آماده هستید: ساخت فروشگاه خود را آغاز کرده و اطمینان حاصل کنید که هنگام انجام این کار، آن را برای موتورهای جستجو بهینه می‌کنید.

پس از آماده شدن، درگاه پرداخت را آماده کرده، یک گواهینامه SSL اضافه کنید و سپس قبل از راه‌اندازی واقعی فروشگاه، بارها آن را آزمایش کنید.

پس از راه‌اندازی، وقت خود را صرف تبلیغ، فروش و به‌روزرسانی فروشگاه کنید تا رشد آن ادامه داشته باشد (و سود زیادی کسب کنید!).

سخن پایانی

در تمام مراحلی که عنوان شد، یک وظیفه مشترک وجود دارد و آن هم محاسبه سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی است. در تمام مراحل بررسی کنید که از سرمایه پیش‌بینی شده بالاتر نرفته‌اید و اگر هم به هر دلیلی این اتفاق رخ داده یا خواهد داد، به فکر منابع مالی باشید تا در میانه‌ی راه متوقف نشوید. به عبارت دیگر، از صفر تا صد راه اندازی فروشگاه اینترنتی باید مراقب سرمایه لازم برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی باشید.

0 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال تست نسخه ی آزمایشی سایت شنبه مگ هستیم!

اگر با ایراداتی در رابط کاربری سایت مواجه شدید، آن را به ما اطلاع دهید. از همراهی تون سپاس‌ گذاریم.

در حال تست نسخه ی آزمایشی سایت شنبه مگ هستیم!

اگر با ایراداتی در رابط کاربری سایت مواجه شدید، آن را به ما اطلاع دهید. از همراهی تون سپاس‌ گذاریم.