بنابر اعلام رسمی دیجیپی، درگاه پرداخت هوشمند دیجیپی پس از عملکرد موفق روی وب سایت و اپلیکیشن دیجیکالا، اکنون در اختیار همه فروشگاههای اینترنتی قرار میگیرد. صاحبان این فروشگاه میتوانند با مراجعه به وبسایت این شرکت، نسبت به درخواست راهاندازی درگاه پرداخت اقدام نمایند.
درگاه پرداخت هوشمند همان درگاهی است که دیجیکالا برای تراکنشهای روزمره خود از آن استفاده میکند. این درگاه هوشمند که از درگاههای شرکتهای پرداخت الکترونیک سداد، بهپرداخت ملت، سامان، پرداخت نوین، پارسیان و پاسارگاد پشتیبانی میکند، توانسته نرخ پرداختهای موفق در دیجیکالا را تا میزان ۲درصد افزایش بدهد.
این درگاه هوشمند از محصولات شرکت نوآوران پرداخت مجازی ایرانیان است و به دهها شرکت و استارتاپ معتبر مانند دیجیکالا، مایکت، فیدیبو و کمدا خدمات پرداخت هوشمند و راهکارهای نوآورانه عرضه میکند.
هدف اصلی شرکت دیجیپی از طراحی درگاه پرداخت هوشمند (IPG)، افزایش نرخ موفقیت تراکنشهای آنلاین است. طبق آمار موجود، پرداختهای موفق دیجیکالا پس از راهاندازی درگاه پرداخت هوشمند دیجیپی حدود ۲درصد افزایش یافته است.
اکنون و بنابر اعلام دیجیپی، درگاه پرداخت هوشمند این شرکت قرار است در اختیار همه متقاضیانی قرار بگیرد که صاحب فروشگاه اینترنتی یا کسبوکار آنلاین هستند. ایشان میتوانند با مراجعه به وبسایت دیجیپی، فرم درخواست راهاندازی درگاه هوشمند را پر کنند.
درگاه پرداخت هوشمند دیجیپی چه تفاوتی با سایر درگاههای پرداخت دارد؟
درگاه پرداخت هوشمند دیجیپی فقط یک درگاه نیست، بلکه به شش درگاه پرداخت معتبر، یعنی شرکتهای پرداخت الکترونیک سداد، بهپرداخت ملت، سامان، پارسیان، پاسارگاد و پرداخت نوین آرین متصل است و بهصورت همزمان، از خدمات آنها استفاده میکند.
دیجیپی با پایش عملکرد شش درگاه مذکور بهصورت لحظهای، به هرکدام امتیازی داده و سپس تراکنشها را بر اساس آن امتیازها، بهسوی درگاهی هدایت میکند که عملکرد بهتر و سریعتری دارد. این توزیع هوشمندانه تراکنشها، نرخ موفقیت در فرآیند پرداخت فروشگاههای اینترنتی را افزایش میدهد.
از دیگر ویژگیهای درگاه پرداخت هوشمند دیجیپی میتوان به این موارد اشاره کرد:
- پایش لحظهای عملکرد درگاههای پرداخت و امتیازدهی به آنها بر پایه عملکردشان در فرآیند پرداخت
- توزیع هوشمند تراکنشهای پرداخت بهصورت لحظهای بین درگاههای مختلف
- امکان توزیع تراکنشها بین حسابهای بانکی مختلف، مناسب کسانی که به توزیع درآمد بین حسابهای بانکی مختلف نیاز دارند
- بینیازی کسبوکارها از مذاکره و تعامل با چندین پیاسپی (PSP) مختلف و در مقابل استفاده از امکانات درگاههای پرداخت اینترنتی کشور از مسیر یک شرکت
- عرضه راهکارهای نوآورانه پرداخت بهصورت شخصیسازیشده برای فروشگاههای اینترنتی
- عرضه خدمات بازگشت وجه در سیستم پرداخت کشوری با قابلیت پردازش چنددههزار درخواست بازگشت وجه در طول روز، با قابلیت واریز به حساب، کارت و کیف پول کاربران بهصورت هوشمند.
- پشتیبانی شبانهروزی درگاه پرداخت هوشمند با حضور کارشناسهای مجرب دیجیپی.
پرداخت مبتنی بر کیف پول، خدمات پرداختیاری و پشتیبانی از خدمات بازپرداخت، از دیگر امکانات درگاه پرداخت هوشمند دیجیپی هستند. خدمات بازپرداخت به کیف پول دیجیپی و به شماره شبا بهصورت جامع با یک ایپیآی (API) در اختیار کاربر قرار میگیرد.
پایانه در درگاه پرداخت دیجیپی به نام کدام طرف خواهد بود؟
پایانهها و حسابهای بانکی در درگاههای واسط بهنام شرکت پرداخت هستند، اما همه پایانهها و حسابهای درگاه پرداخت هوشمند دیجیپی به نام صاحب فروشگاه اینترنتی طرف قرارداد هستند؛ یعنی دیجیپی واسط مالی نیست و مانند درگاه پرداخت مستقیم عمل میکند. هنگام تسویه حساب هم رویهای مانند درگاههای مستقیم دارد و تسویه را طبق قوانین شاپرک انجام میدهد.
از آنجا که درگاه پرداخت هوشمند دیجیپی درگاه واسط نیست و وظیفه هدایت تراکنشها بهسوی درگاههای مختلف را دارد، همه مدارک موردنیاز برای ثبت قرارداد با شرکتهای عرضهکننده خدمات پرداخت، ازجمله نماد اعتماد الکترونیک، برای استفاده از درگاه پرداخت هوشمند دیجیپی هم الزامی هستند.
صاحبان کسبوکارها و فروشگاههای اینترنتی، میتوانند فرم درخواست درگاه پرداخت هوشمند دیجیپی را در وبسایت این شرکت تکمیل کنند. کارشناسهای دیجیپی بعد از بررسی شرایط وبسایت مربوطه، تماس گرفته و اطلاعات و مدارک لازم را با ایشان در میان میگذارند.
این امکان برای متقاضیان درگاه دیجیپی فراهم شده که طی مدت آمادهسازی درگاه خود، در محیط آزمایشی دیچیپی، مستندات فنی را پیادهسازی کرده و تراکنشهای آزمایشی انجام بدهند تا از چگونگی عملکرد درگاه پرداخت هوشمند دیجیپی مطمئن شوند.