موج سرمایه گذاری‌ در استارتاپ های فناوری بیمه

تاثیرات مثبت کرونا در اینشورتک

0

از زمان شیوع کووید-۱۹، نیاز به خدمات بیمه‌ای افزایش یافته و جنس خواسته‌های مشتریان هم تغییر کرده است. پیش از این مشتریان خدمات فناوری بیمه‌ای بیش از هر چیز در جستجوی بیمه‌های مسافرتی بودند در حالی‌که با کاهش سفرها به‌خصوص سفرهای بین‌المللی مردم به دنبال دریافت خدمات بیمه سلامتی هستند.

اینشورتک یا همان فناورى بیمه، زیرمجموعه‌ای از حوزه‌های فعالیت فین تک است که مقصود آن کاربرد نوآورانه فناورى در خدمات بیمه‌ای عنوان شده است. فناورى بیمه از بیگ‌دیتا، هوش‌مصنوعی و اینترنت‌اشیا برای جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات مشتریان استفاده می‌کند تا خدمات بهتری را به آنها ارائه کند. از اینشورتک براى مدیریت محصولات مختلف در حوزه‌های فروش، طراحى بیمه‌هاى اختصاصى، تحلیل و مدیریت ریسک، تشخیص و برآورد خسارات، مشاوره آنلاین بیمه و مدیریت بیمه عمر استفاده می‌شود. این‌روزها که مردم جهان بیش از پیش به خدمات بیمه‌ای نیازمندند، موج تازه‌ای برای سرمایه گذاری در استارتاپ‌های فناوری به راه افتاده است. در این گزارش چند نمونه از مهم‌ترین سرمایه گذاری‌های اینشورتک که در هفته‌های اخیر اتفاق افتاده را با یکدیگر مرور می‌کنیم.

سرمایه ۱.۸‌میلیون دلاری پالیسی‌استریت

اسارتاپ PolicyStreetاستارتاپ‌ پالیسی‌استریت (PolicyStreet)، در سال‌۲۰۱۶ تاسیس شد. این استارتاپ خدمات فناوری بیمه‌ای در مالزی به‌تازگی توانست ۱.۸‌میلیون دلار سرمایه جذب کند. سرمایه گذارانی از سنگاپور مانند سنگاپور وی‌سی‌فاند همچنین سرمایه گذاران خطر‌پذیر بین‌المللی مثل اسپیرال ونچرز به همراه سرمایه‌گذاران تامین جمعی (‌کراودفاندینگ) همچون پلتفرم پیتچ‌این(PitchIN) در این استارتاپ اینشورتک سرمایه گذاری کردند. پلتفرم آنلاین پالیسی‌استریت به مشتریان و تجارت‌ها کمک می‌کند تا سیاست‌ها و قوانین بیمه‌ای مورد نیاز خود را انتخاب و خریداری کنند. این پلتفرم همچنین یک مدل عملیاتی آفلاین به آنلاین دارد که از طریق آن مشتریان می‌توانند خدمات بیمه‌ای خود را انجام دهند.

در سال‌۲۰۱۹، این شرکت توسط بانک مرکزی مالزی به یکی از شرکت‌های تاییدشده در حوزه مشاوره مالی و مشاوره اقتصادی اسلامی ارتقا یافت. تایید بانک مرکزی مالزی برای استارتاپ پالیسی‌استریت اهمیت فوق‌العاده‌ای داشت چون آنها توانستند با بیش از هزار محصول اینشورنس و ۳۵‌شرکت تامین‌کننده خدمات بیمه‌ای همکاری کنند.
استارتاپ مالزیایی پالیسی‌استریت درباره چگونگی استفاده از سرمایه جدیدی که جذب کرده‌اند، نظرات جالب توجهی دارد. این شرکت قصد دارد با سرمایه تازه‌ای که به دست آورده برای توسعه محصولاتش، افزایش فروش و گسترش بازاریابی استفاده کند. ین‌مینگ‌لی (‌Yen Ming Lee) مدیرعامل و هم‌بنیانگذار استارتاپ پالیسی‌استریت به سایت خبری تک این ایژیا (Tech In Asia) گفت: «این شرکت به‌تازگی نسبت به توسعه و گسترش فرا‌مرزی خدماتش می‌اندیشد. در ۶ تا ۱۲‌ماه آینده قصد داریم همانطور که در مالزی موفق بودیم، به اندونزی وارد شویم و در منطقه ایندوچین شناخته شویم.»

به گفته کوییچی سایتو (Koichi Saito)‌، مدیر شرکت سرمایه گذاری KK ، ویروس کرونا افزایش آگاهی نسبت به خدمات بیمه‌ای را به ارمغان آورده و برای محافظت از سلامت مردم باید به فناوری‌های بیمه توجه ویژه‌ای شود. به همین خاطر شتابدهی تجارت‌هایی چون پالیسی‌استریت در اولویت قرار دارند.مدیرعامل پالیسی‌استریت نیز اعلام کرد مردم به دنبال محصولات بیمه‌ای بیشتری برای خرید هستند. از زمان شیوع کووید-۱۹، نیاز به خدمات بیمه‌ای افزایش یافته و جنس خواسته‌های مشتریان هم تغییر کرده است. پیش از این مشتریان خدمات فناوری بیمه‌ای بیش از هر چیز در جستجوی بیمه‌های مسافرتی بودند در حالی‌که با کاهش سفرها به‌خصوص سفرهای بین‌المللی مردم به دنبال دریافت خدمات بیمه سلامتی هستند.

استارتاپ انگلیسی اوربن جانگل ۲.۵‌میلیون یورو جذب سرمایه کرد

استارتاپ بیمه Urban Jungle

 

اوربن جانگل(Urban Jungle) شرکت خدمات بیمه‌ای است که توسط جیمی ویلیامز و گرگ اسمیث در سال۲۰۱۶ تاسیس شد. این شرکت فناوری بیمه‌، به توسعه تولید و بیمه اجاره‌ای کمک می‌کند. این استارتاپ همانند بسیاری از شرکت‌های اینشورتک، به‌تازگی توانست سرمایه خود را افزایش دهد. اوربن جانگل توسط اکا ونچرز(Eka Ventures) و برخی سرمایه گذاراران با‌سابقه اروپایی، ۲.۵‌میلیون یورو سرمایه جذب کرد.
برنامه‌های این شرکت برای رشد توسط کارآفرینان مجرب و سرمایه گذاران حرفه‌ای، کمک به تولید و فناوری عنوان شده است. این استارتاپ فناوری در آخرین بخش از دوره تامین بودجه‌اش به ارزش ۶.۲‌میلیون پوند رسید. جانگل اوربن ۲۲‌کارمند و بیش از ۲۰هزار مشتری دارد.
جیمی ویلیامز، مدیرعامل این استارتاپ به سایت خبری یوکی‌تک (uktech) می‌گوید: «علی‌رغم شیوع بیماری همه‌گیر، ما هنوز ‌روی رشد استارتاپمان متمرکز هستیم و از این بودجه برای ایجاد پرسنل عملیاتی بیشتر و توسعه دسترسی خود استفاده خواهیم کرد.» ویلیامز ادعا می‌کند با وجود قرنطینه و از بین‌رفتن بسیاری از کسب و کارها، آنها توانسته‌اند پیشرفت کنند. با این حال، کسب و کار اوربن جانگل نیز تغییرات شگرفی کرده چون به دلیل قرنطینه و در خانه‌ماندن مردم، تلفن‌های کمتری دزدیده یا گم شده‌اند. با این حال، فناوری‌های اینشورتک همچنان وجود دارند و شرکت‌های ارائه‌کننده این خدمات در شکل‌های دیگری به کار خود ادامه می‌دهند.

ویلیامز ایده کسب و کار خود را زمانی‌که با دوستانش در لندن زندگی می‌کرد، به دست آورد. او شکافی را در بازار بیمه تشخیص داد. براساس این شکاف در بازار، شرکت‌های بیمه سنتی در ارائه محصولات و خدمات‌شان به افرادی که محلی را به صورت مشترک اجاره کرده‌بودند، مشکل داشتند. ویلیامز برای عملی‌کردن ایده خود به سراغ مهندس سابق گوگل و فیس بوک، گرگ اسمیث رفت. در آن‌ زمان اسمیث در دانشگاه کمبریج به تحصیل مشغول بود. آنها یک شرکت بیمه مجهز به فناوری‌های نوین حوزه بیمه یا همان اینشورتک را ایجاد کردند. کسب و کار آنها با استفاده از خدمات آنلاین و هوش مصنوعی، هزینه‌های اضافی را کاهش می‌دهد. اوربن جانگل با استفاده از تکنولوژی‌ها درصد خطای کمی دارد و برای یافتن کلاهبرداران مناسب است. مدیران این استارتاپ از مبارزه با شیوه‌های غلط در صنعت بیمه صحبت کرده‌اند. آنها معتقدند باید از روش‌هایی که در صنعت بیمه سنتی استفاده می‌شد، دوری کرده و با فناوری‌های جدید در زمان و هزینه‌ها صرفه‌جویی کرد.

شرکت بیمه «پای» ۱۲۷‌میلیون دلار جذب سرمایه‌ کرد

استارتاپ بیمه pie insurance

بیمه پای(Pie)‌، ارائه‌دهنده خدمات جبران خسارت کارگران، در تازه‌ترین فرایند جذب سرمایه خود توانست ۱۲۷‌میلیون دلار سرمایه به دست آورد. این شرکت اینشورتک به‌تازگی با گروه‌های مختلف سرمایه گذاری چون اس‌وی‌‌بی کپیتال (SVB
Capital)‌، اسپکت ونچرز (Aspect Ventures) و شرکت بیمه بین‌المللی سیریوس(Sirius
International Insurance Group) همکاری کرده است. شرکت بیمه پای در سال‌۲۰۱۷ برای ارائه بیمه خسارت کارگران راه‌اندازی شد. این شرکت اینشورتک که از شرکت‌های تابعه گروه سیریوس است به تجارت‌های کوچک کمک می‌کند تا بتوانند خسارات کارمندانشان را پرداخت کنند.
مت بوتین (Matt Botein) هم‌بنیانگذار استارتاپ بیمه پای ادعا می‌کند با توجه به شیوه عملکردشان توانستند سرمایه خود را افزایش دهند. این استارتاپ سال گذشته ۴۵‌میلیون دلار در سری دوم سرمایه گذاری‌اش به دست آورده بود. سپس توانست ارزش خود را افزایش دهد. تاکنون استارتاپ پای توانسته ۱۸۸‌میلیون دلار سرمایه کسب کند. این استارتاپ همچنین در ۳ماه‌ نخست سال‌۲۰۲۰، رشد ۱۹‌میلیون دلاری داشته و در ۳۴ ایالت آمریکا و کلمبیا فعالیت می‌کند. اینشورنس ژورنال، شرکت بیمه پای را یکی از بهترین شرکت‌های اینشورتک در زمینه پرداخت خسارات کارمندان معرفی کرده است.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.