محتوای برند

جذب سرمایه استارت آپ ها از طریق بورس و فارکس

با مطالعه تاریخ و پیشینه بسیاری از بزرگترین کمپانی های دنیا به سادگی می توان دریافت که اکثر آنان در ابتدای کار از یک ایده و یا خلاقیت ساده نشات گرفته اند. این ایده رفته رفته در طول تاریخ گسترش یافته و درنهایت به کمپانی های بزرگ امروزی که شاهد آن هستیم تبدیل گردیده است.

بنابراین ایده های نوظهور امروز نیز می توانند به بزرگترین شرکت های آینده تبدیل گردند. در حال حاضر این ایده های نوظهور غالبا در استارت آپ ها مطرح شده و مورد بررسی قرار می گیرد.

معمولا یکی از مشکلات بزرگ استارت آپ ها عدم داشتن سرمایه کافی جهت به اجرا درآوردن ایده می باشد. از همین رو غالبا استارت آپ ها جهت به اجرا رساندن طرح، نیازمند جذب سرمایه برای رشد و توسعه خود می باشند.

در حال حاضر به طور معمول این جذب سرمایه به طرق مختلفی انجام می شود که در ادامه موضوع قصد داریم به دو روش جدید جذب سرمایه استارت آپ ها از طریق بورس و فارکس اشاره نماییم.

اما پیش از هر چیزی لازم است تا ابتدا کمی با مفهوم استارت آپ ها و روش های رایج جذب سرمایه در آنها بیشتر آشنا شده و سپس به معرفی این دو روش بپردازیم.

استارت آپ چیست؟

شرکت های نوپا یا استارت آپ ها، غالبا کسب و کاری هستند که به تازگی و بر اساس یک ایده یا خلاقیت نوظهور راه اندازی شده اند. این ایده ها که نوعی کارآفرینی محسوب می گردند، معمولا رشد سریعی داشته و در صورت موفق بودن در ادامه کار، می توانند جایگاه بسیار خوبی در آینده کسب نمایند.

شرکت های استارت آپی از آن جایی که می توانند در هر حوزه ای وارد شده و فعالیت نمایند، لذا نوعی کارآفرینی محسوب شده که علاوه بر اشتغال زایی در جامعه، خلاء های موجود در صنعت را نیز پوشش می دهند. از همین رو استارت آپ ها در پویایی و سلامت اقتصادی یک کشور نقش به سزایی ایفا می کنند.

حال همانطور که اشاره شد از آنجایی که این شرکت ها نوظهور بوده، لذا غالبا نیاز به جذب سرمایه داشته که در ادامه به بررسی روش های رایج جذب سرمایه برای استارت آپ ها خواهیم پرداخت.

بورس یکی از روش‌های جذب سرمایه برای استارتاپ‌هاست

روش های رایج جذب سرمایه برای استارت آپ ها

در این بخش قصد داریم به روش های رایج جذب سرمایه برای استارت آپ ها بپردازیم. به طور کلی جذب سرمایه استارت آپ ها به روش های مختلف می تواند صورت پذیرد که در این جا به سه مورد از رایج ترین آنها اشاره خواهیم نمود:

۱. دریافت وام و کمک های دولتی

دریافت وام و کمک های دولتی، یکی از روش های رایج جذب سرمایه در استارت آپ ها می باشد. اما بایستی توجه نمود که بدین منظور پیش از هر چیزی به یک طرح کسب و کار همراه با پیش بینی های مالی لازم جهت ارائه به بانک یا سایر موسسات دولتی نیازمند خواهید بود.

از معایب استفاده از این روش ریسک بالای آن می باشد. چرا که در صورت محاسبه اشتباه بازار و یا شکست استارت آپ، ممکن است در بازپرداخت وجه دچار مشکل گردید.

۲. سرمایه گذاران فرشته

سرمایه گذاران فرشته، غالبا شرکت های خصوصی با درآمد بالا بوده که در ازای دریافت سهام، از کسب و کار استارت آپی حمایت می نمایند. این روش از روش های مناسب جذب سرمایه محسوب می گردد، اما پیش از هرچیزی بایستی مشخص شود که قصد واگذاری چه میزان از سهام شرکت را دارید.

۳. شتاب دهنده ها

امروزه یکی از رایج ترین روش های جذب سرمایه در استارت آپ ها، بهره گیری از شتاب دهنده ها می باشد. این شرکت ها معمولا در قبال حمایت خود از استارت آپ، بخشی از سهام آن را دریافت می کنند. همچنین شتاب دهنده ها با کمک و حمایت خود از استارت آپ ها، آنها را برای رشد و جذب سرمایه بیشتر در آینده همراهی می نمایند.

در این بخش سه روش رایج جذب سرمایه برای استارت آپ ها معرفی گردید و در ادامه قصد داریم به دو روش جدید و جذاب جهت افزایش سرمایه در استارت آپ ها که شاید تاکنون کمتر مورد توجه قرار گرفته، بپردازیم.

جذب سرمایه از طریق بورس

در کنار روش های بیان شده تاکنون، یکی دیگر از روش هایی که می توان از آن بهره برد، جذب سرمایه از طریق بورس می باشد. این روش به چند شکل قابل انجام بوده که یکی از روش های معمول جذب سرمایه بر اساس این متد، فروش سهام شرکت در بازار سرمایه می باشد.

روش دیگر سرمایه گذاری در بورس و افزایش سرمایه موجود می باشد. برای انجام این روش می توان به دو طریق عمل کرد:

۱. از صندوق های سرمایه گذاری بهره برد که در این صورت حاشیه سود پایین تر خواهد بود اما نیاز به تخصص خاصی نخواهید داشت.

۲. فعالیت به صورت مستقیم در بازار بورس که می تواند نسبت به حالت قبلی، سود بیشتری را برای شما رقم بزند. البته جهت استفاده از این روش نیاز به دانش بورسی خواهید داشت که چنانچه با این مباحث آشنا نیستید، می توانید از منابع حرفه ای و رایگان مانند آموزش رایگان بورس استفاده نمایید.

جذب سرمایه از طریق بازار فارکس

روش دیگر جذب سرمایه، استفاده از پتانسیل بالای درآمد زایی در بازار فارکس می باشد. بدین منظور مطابق حالت قبلی، می توان به دو شکل مسقیم و غیر مستقیم، سرمایه گذاری نمود.

در سرمایه گذاری به شکل غیر مستقیم می توان از طریق یک موسسه مالی معتبر فعال در این زمینه، بهره برد که طبیعتا به دلیل برداشت کارمزد، سود نهایی به دست آمده کمتر خواهد شد.

این در حالیست که در سرمایه گذاری مستقیم می توانید به صورت کامل از سود به دست آمده بهرمند گردید. البته این روش نیازمند داشتن دانش کافی از بازار می باشد. چنانچه قصد دارید درباره فارکس بدانید و یا اطلاعات بیشتری از این بازار کسب نمایید، آموزش رایگان فارکس را به شما توصیه می کنیم.

منبع: آموزش بورس | https://amoozesh-boors.com

4.9/5 - (31 امتیاز)

5 دیدگاه ها

  • سینا حسن زاده 27 دسامبر 2021

    حوزه فارکس بسیار جذاب است، از تحریریه محترم شنبه مگ درخواست دارم مقالات آموزشی بیشتری از این حوزه منتشر کنه باتشکر

  • حمید 30 دسامبر 2021

    مطلب خوبی بود، من تا به حال در مورد بازار فارکس اطلاعی نداشتم.

  • Amirmohammad 30 دسامبر 2021

    مقاله خوبی بود ممنون

  • سهیلا 30 دسامبر 2021

    واقعا شتاب دهنده ها در ایران با تعریفی که شما از شتاب دهنده داشتید متفاوت هستند.

  • سیده زینب بابایی 6 ژانویه 2022

    من تا به حال از فارکس اطلاعی نداشتم، ممنون از مقاله خوبتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *