کارمنتو؛ پلتفرم آنلاین مشاوره در حوزه های مختلف کسب و کار

0

اقتصاد امروز در کشورهای مختلف بیش از هر زمان دیگری برای سرپا ماندن نیاز به کارآفرینی و ایجاد کسب‌ و کارهای جدید دارد. دیگر اداره کشورها به شیوه سنتی و با اتکای به دولت‌ها در تمام دنیا منسوخ شده است و این استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان هستند که رفته‌رفته به پایه‌های اقتصاد دنیای مدرن تبدیل می‌شوند. اما، کارآفرینی یک مسیر طولانی است که باید با آگاهی و دانش کافی قدم در آن نهاد. برای این منظور نیاز به مشاوره کسب و کار امری ضروری به نظر می‌رسد. بدون مشاوره کارآفرینی، گویی در یک مسیر بدون روشنایی قدم می‌گذارید و این یعنی از آنچه پیش روی شما قرار دارد، اطلاعات چندانی ندارید. با ما همراه باشید تا در زمینه اهمیت استفاده از مشاوره کسب‌ و کار بیشتر بحث کنیم.

راه‌اندازی کسب‌ و کار و چالش‌های آن

راه‌اندازی کسب‌ و کار یک فرآیند چالش‌برانگیز است و همواره پیچ‌وخم‌های زیادی بر سر راه کارآفرینان قرار دارد. برخی از مهم‌ترین چالش‌هایی که کارآفرینان با آن مواجه هستند، عبارت‌اند از:

۱. تأمین مالی

مسئله تأمین مالی برای استارتاپ‌ها کار بسیار دشواری است. معمولاً کارآفرینان در همان مراحل ابتدایی راه‌اندازی کسب‌ و کار خود با مشکل نقدینگی برای پیشبرد برنامه‌هایشان مواجه می‌شوند. به همین دلیل نیاز به حامیان مالی و سرمایه‌گذاران پیدا می‌کنند. پیدا کردن سرمایه‌گذار مناسب و مطمئن کار چندان آسانی نیست. اما با رعایت چندین نکته می‌توان به نتیجه قابل قبولی در آن دست پیدا کرد. مشاوره کسب و کار در این زمینه اطلاعات زیادی در اختیار شما قرار می‌دهد.

۲. نوسانات اقتصادی

چند سالی است که در کشور نوسانات اقتصادی و تورم بالا، فشار زیادی را به کسب‌ و کارهای مختلف وارد کرده است. همین مسئله باعث شده سختی راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید دوچندان شود. برای غلبه بر این شرایط باید برنامه‌ریزی منسجمی برای بهینه‌سازی هزینه‌ها در دستور کار استارتاپ‌ها قرار بگیرد که در مشاوره کارآفرینی به این موضوع پرداخته می‌شود.

۳. بوروکراسی اداری

ساختارهای اداری در کشور ما سال‌ها است که دردسرهای زیادی را برای فعالان اقتصادی به وجود آورده است. گاهی اوقات گیر افتادن در پیچ‌وخم‌های اداری افراد را حتی تا مرز ناامیدی از اهدافشان پیش می‌برد. نحوه تعامل با بوروکراسی هزارتو در کشور، نیاز به آموزش دارد که در مشاوره استارتاپ به آن پرداخته می‌شود.

۴. عدم اطمینان بالا

عدم اطمینان در کسب‌ و کارهای جدید بسیار بالا است و این موضوعی است که معمولاً در تمام دنیا امری عادی به شمار می‌آید. آمارها نشان می‌دهد که حدود ۶۴ درصد استارتاپ‌ها قبل از رسیدن به ۶ سالگی با شکست روبه‌رو می‌شوند. بخش عمده‌ای از دلایل این شکست‌ها عمل نکردن به نکات و اصول اداره کسب‌ و کار جدید است. در مشاوره کسب‌ و کار، در خصوص نوع حرکت برای دستیابی به پایداری بحث‌های مفصلی صورت می‌گیرد.

۵. فشار کاری بسیار بالا تا زمان رسیدن به شرایط پایدار

بسیاری از مردم، کارآفرینان را زمانی می‌شناسند که موفق شده‌اند کسب‌ و کار خود را به نقطه ثباتی برسانند و اصطلاحاً، کار و کاسبی‌شان رونق گرفته است. این در حالی است که گذشته زندگی کارآفرینان مملو از فشارهای عصبی و روحی بسیار زیادی است که در اثر کار زیاد و بسیاری از مشکلاتی که در بالا برشمردیم، ایجاد می‌شود. تحمل این حجم از فشارها کار هرکسی نیست و باید از نظر روحی افراد برای این شرایط آماده باشند.

۶. مسئولیت بالا

راه‌اندازی کسب و کار و چالش‌های آن

کارآفرینان آقای خودشان هستند. اما در عین حال کارآفرینی یک فرآیند انفرادی نیست و باید مسئولیت یک گروه از همکاران را افراد کارآفرین بر عهده بگیرند. نحوه تعامل با افراد همکار و هدایت آن‌ها در مسیر تحقق اهدافشان، مسئله بسیار مهمی است که نشان از مسئولیت بالای روی دوش کارآفرینان دارد.

اهمیت استفاده از مشاوره کسب‌ و کار

در بالا به بخشی از چالش‌های که یک استارتاپ ممکن است با آن مواجه شود، اشاره کردیم. واقعیت این است که بدون بهره‌گیری از مشاوره کسب‌ و کار نمی‌توان در این مسیر به توفیق چندانی دست پیدا کرد. هر استارتاپ نیاز به مشاوران باتجربه‌ای دارد که پستی‌ها و بلندی‌های پیش رو را به آن‌ها نشان دهند. اگر به سرگذشت استارتاپ‌های موفق نگاه کنید، حتماً مشاوران ماهری را در کنار مدیران آن‌ها می‌بیند که راه را از بیراهه برای آن‌ها مشخص کرده‌اند.

مشاوره کارآفرینی در ایجاد نگاه سیستماتیک در فضای استارتاپ‌ها نقش مؤثری را ایفا می‌کند. بسیاری از مشکلات در استارتاپ‌ها در اثر فقدان سیستم عملیاتی به شمار می‌رود که در آن افراد به طور اتوماتیک وظایف خود را به بهترین شکل ممکن انجام دهند. مشاوره استارتاپ این مأموریت مهم را به خوبی به سرانجام می‌رساند و باعث می‌شود کسب‌ و کارهای نوپا سریع‌تر و راحت‌تر به نقطه ثابت دست پیدا کنند.

حوزه‌های مختلف مشاوره راه‌اندازی استارتاپ و کارآفرینی

مشاوره کسب و کار، در تمام شئون و حوزه‌های مرتبط با یک شرکت به طور مستقیم نظارت می‌کند. بدون این کار، تدوین نقشه راه برای دستیابی استارتاپ‌ها به موفقیت عملاً امکان‌پذیر نیست. در همین راستا برخی از مهم‌ترین حوزه‌های مشاوره کارآفرینی عبارت‌اند از:

  • مشاوره در نقطه صفر راه‌اندازی استارتاپ‌ها به‌منظور نشان دادن مراحل پیشبرد امور
  • مشاوره کسب‌ و کار در زمینه تیم‌سازی
  • مشاوره کارآفرینی در زمینه انتخاب روش‌های تأمین مالی
  • مشاوره استارتاپ در زمینه شناسایی مشکلات فعالی شرکت و ارائه راهکار برای برطرف کردن آن‌ها
  • آموزش مشاوران برای مدیریت کسب‌وکار و تعامل بهتر با کارمندان
  • مشاوره در زمینه بهینه‌سازی منابع مالی شرکت
  • مشاوره کسب‌ و کار در زمینه تدوین چارت سازمانی و سیستماتیک کردن امور
  • مشاوره کارآفرینی در زمینه افزایش فروش شرکت‌ها و ایجاد مشتریان وفادار
  • مشاوره در زمینه فعالیت کسب‌ و کارها در بازارهای مالی و عرضه سهام در بورس
  • آموزش کارمندان شرکت‌ها برای حرکت در مسیر پیشرفت کسب‌ و کار
  • تحلیل رقبا و ارائه راهکار برای پیشی‌گرفتن از آن‌ها در رقابت

خدمات کارمنتو در مشاوره راه کسب و کار

خدمات کارمنتو در پلتفرم آنلاین مشاوره راه کسب و کار

کارمنتو خدمات ویژه‌ای را در زمینه مشاوره کسب‌ و کار برای عموم استارتاپ‌ها و شرکت‌ها فعال در کشور در نظر گرفته است. فرقی نمی‌کند که در کجای ایران حضور دارید؛ کارمنتو با گرد هم آوردن تعداد زیادی از مشاوران حوزه کارآفرینی آماده است تا کسب‌وکارها را به جزیره ثبات برساند. خدمات مشاوره کارآفرینی کارمنتو تمام حوزه‌های مرتبط با کسب‌وکارها که بخشی از آن‌ها در بالا اشاره شد را در بر می‌گیرد.

با استفاده از خدمات مشاوره استارتاپ کارمنتو، مزایای زیر را برای کسب‌وکار خود به ارمغان می‌آورید:

  • کاهش چشمگیر هزینه‌های جاری در استارتاپ
  • به حداقل رساندن اتلاف زمان در مسیر توسعه کسب‌وکارها
  • جلوگیری از گرفتار شدن در پیچ‌وخم‌های حقوقی و اداری
  • کمک به اتخاذ تصمیم‌های درست در شرایط پیچیده

خدمات مشاوره کسب‌ و کار کارمنتو رؤیاهای کارآفرینان را جامه عمل می‌پوشاند. لازم نیست به ما اعتماد کنید؛ کارنامه کارمنتو گویای همه چیز است.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.