با ایمالز فروشگاه‌های اینترنتی را آسانتر پیدا کنید

3

مشکل اصلی ایمالز در ابتدای راه به ماهیت کار برمی‌گشت. به عبارت دیگر، کار ایمالز برای برخی از افراد هیچ معنی و تعریفی نداشت. افراد اغلب ایمالز را با فروشگاه‌های اینترنتی اشتباه می‌‌گرفتند و این اشتباه مشکلات زیادی دیگری را برای ما به دنبال داشت.

 


«وقتی به ایمالز فکر می‌کردیم، فروش اینترنتی در ایران سیر صعودی داشت.» شاید این اولین نگاهی بود که تیم ایمالز به راه‌اندازی کسب‌وکار جدید خود داشت.

پیداکردن راهکارهای مناسب برای آسانترشدن کارها به اقدامی مستمر تبدیل شده است. پیشرفت تکنولوژی نیازهای تازه‌ای را برای بشر به وجود آورده و زمینه‌ساز خلق بسیاری از کسب‌وکارهای نوین بوده است.

در دنیای رو به جلوی امروز که اغلب فعالیت‌ها و همچنین رفع نیازهای روزانه از جمله خرید، به واسطه فضاهای مجازی و اینترنت و از راه دور انجام می‌شود؛ موتور جستجو‌گر نیازی ضروری خواهد بود.

شناسایی این نیاز همان جرقه‌ای بود که در ذهن تیم ایمالز زده شد. چرا که تیم ایمالز معتقد بود که تعداد فروشگاه‌های اینترنتی در آینده نه چندان دور افزایش چشمگیری خواهد داشت و باید راه‌حلی برای جستجوی آسانتر مشتریان آنها وجود داشته باشد.

  • ایده شما چگونه شکل گرفت و کی و چطور شکل و شمایل اجرایی پیدا کرد؟

طی سال‌های اخیر و با اوج‌گیری خرید اینترنتی، انتظار می‌رود که جستجو برای یافتن فروشگاه‌های مربوطه افزایش پیدا کند، به‌طوری که شاید جستجوی دستی بین فروشگاه‌های اینترنتی به کاری سخت و غیرممکن تبدیل شود.

بنابراین، نیاز به یک موتور جستجوی بومی ویژه کالا و فروشگاه‌های اینترنتی به شدت احساس می‌شد. اینچنین بود که ایده  ایمالز شکل گرفت و بعد از پرورده‌شدن وارد فاز اجرایی شد.

  • از چگونگی کسب‌وکار ایمالز بگویید و اینکه ایمالز به چه فعالیتی مشغول است و چگونه خدمت‌رسانی می‌کند؟

ایمالز یک جستجوگر و مقایسه‌کننده کالا و فروشگاه اینترنتی است. به زبان ساده‌تر، جستجوگری مشابه گوگل است که تنها برای کالا و فروشگاه اینترنتی داخلی استفاده می‌شود. افرادی که خرید اینترنتی می‌کنند به راحتی می‌توانند با ایمالز فروشگاه‌ها یا کالاهای اینترنتی را جستجو کنند.

  • ایمالز از آغاز تا کنون چه مسیری طی کرده و در حال حاضر میزان پیشرفت آن را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

ایمالز مسیر پُر پیچ و خمی را پشت سر گذاشته است. بازار ایران با بازارهای سایر نقاط دنیا تفاوت دارد. در بازار ایران نمی‌توان قدم بعدی را به درستی حدس زد. بسیاری از مشکلات موجود در بازار ایران جدید هستند و هر روز مشکلات جدیدتری نیز ایجاد می‌شود.

بنابراین، ایمالز با مسائل جدی و گیج‌کننده‌ای روبه‌رو شد که خوشبختانه از عهده آن برآمدیم. در حال حاضر، با توجه به آمار «الکسا»، جزء ۵۰ وبسایت برتر کشور هستیم.

  • ایمالز در ابتدای کار با چه مشکلاتی مواجه بود و آیا آن مسائل حل شده است؟

مشکل اصلی ایمالز در ابتدای راه به ماهیت کار برمی‌گشت. به عبارت دیگر، کار ایمالز برای برخی از افراد هیچ معنی و تعریفی نداشت. افراد اغلب ایمالز را با فروشگاه‌های اینترنتی اشتباه می‌‌گرفتند و این اشتباه مشکلات زیادی دیگری را برای ما به دنبال داشت.

گرچه سعی شد مشکل موردنظر با ترفندهایی مرتفع شود، هنوز که هنوز است ایمالز با این مسئله دست‌وپنجه نرم می‌کند.

  • تفاوت خدمات ایمالز با سایر شرکت‌ها در چیست؟ در واقع چه خصوصیاتی شما را از سایر رقبایتان متمایز می‌کند؟

از آنجایی که ایمالز یک موتور جستجوگر است، هرچه اطلاعات مناسب‌تری در اختیار کاربران خود قرار دهد بهتر عمل می‌کند. تا به امروز تلاش کردیم که کار به صورت قابل توجهی بهبود یابد و امید می‌رود در آینده بهره‌وری خود را بالا ببرد.

  • میزان رضایت مشتریانتان از خدماتی که ارائه می‌دهد چقدر است و سهم شما در بازار چه میزان است؟

طبق برسی‌هایی که صورت گرفته ایمالز بازخورد منفی کم داشته و نرخ بازگشت مشتری‌ها این موضوع را تأیید می‌کند. میزان بالای رضایت مشتری حس خوشایندی برای هر مجموعه‌ای در پی خواهد داشت، اما ایمالز در نظر دارد باز هم در مسیر توسعه و بهبود گام بردارد.

هم‌اکنون، برند مزبور سهم قابل توجهی را از بازار در اختیار خود گرفته است. ما توانسته‌ایم با اکثر فروشگاه‌های اینترنتی کشور که اعتبار و مجوزهای لازم را دارند همکاری کنیم.

  • در حال حاضر در ایمالز چند نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار هستند؟

تیم ما متشکل از ۱۰ نفر است، اما به صورت غیرمستقیم با بیشتر از ۱۰۰۰ کسب‌وکار همکاری می‌کند. همچنین، هر کسب‌وکاری به‌طور متوسط ۲ تا ۵ نفر را مشغول به کار کرده است.

  • وضعیت اقتصاد کشور تا چه حد بر کار شما اثر گذاشته است؟

اقتصاد شبیه زنجیر است. یک زنجیر از حلقه‌های زیادی تشکیل شده که به یکدیگر متصل هستند. درحال حاضر، به علت گران‌شدن کالاها نرخ خرید کمتر از دوره‌های گذشته است. این مسئله تأثیر زیادی بر کسب‌وکارها، از جمله فعالیت ما، گذاشته است.

  • برنامه شما برای آینده چیست و آیا برنامه‌ای برای توسعه‌ ایمالز دارید؟

ایمالز نیز به مانند بسیاری از کسب‌وکارهای نوین برای آینده خود طرح توسعه در نظر گرفته است. در حال حاضر، تمرکز تیم ایمالز روی افزایش بهره‌وری و نیز افزایش تعداد فروشگاه‌ها و کالاهاست.

ایمالز در نظر دارد تنوع کالایی و فروشگاه‌های اینترنتی خود را افزایش دهد تا در آینده نه چندان دور نتایج بهتری را از جستجوها نصیب کاربران خود کند.

همچنین، ایمالز می‌خواهد ارگان‌هایی را که مجوزهای اینترنتی صادر می‌کنند بیشتر در جریان فعالیتش قرار دهد. زیرا ایمالز به خرید عموم مردم کمک می‌کند و نیاز به حمایت دارد.

3 دیدگاه
  1. پژمان می‌گوید

    سلام
    رپوتاژ های سایت شما چرا این شکلی هستند؟ هیچ لینکی از سایت تبلیغ شده درش نیست
    اسمشو نمیشه گذاشت رپوتاژ

    1. فریماه فراهانی می‌گوید

      رپورتاژها طبق درخواست تبلیغ دهنده تنظیم میشن. درسته که بهتره متن رپورتاژ شامل لینک های لندینگ هدف و برچسب ها و حتی تنظیم میان‌تیترها باشه. ولی در نهایت ما طبق خواسته ی تبلیغ دهنده رپورتاژها رو منتشر می کنیم.

  2. HANA می‌گوید

    نرخ بازگشت کالا پایینه چون اصلا کالا به دست مشتری نمیرسه که بخواد برگردونه:/ تقریبا۱۵-۲۰ روز پیش از طریق ایمالز و از فروشگاهی به اسم آروم شاپ ram سفارش دادم نه تنها به دستم نرسید بلکه بعدش مشکلاتی هم برای جیمیل و گوشیم پیش اومد !

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.