جراحی با پلتفرم FundamentalVR

استارتاپی که واقعیت مجازی را در سلامت دیجیتال وارد کرده است

0

استارتاپ FundamentalVR خدمات خود را به بیماران ارائه نمی‌دهد، بلکه مخاطبان خود را از گروه پزشکان انتخاب کرده و خدمات آموزشی خود را به جراحان و دانشجویان پزشکی ارائه می‌دهد و با استفاده از فناوری واقعیت مجازی، رویکرد نوینی را در آموزش پزشکی در پیش گرفته است.

سلامت دیجیتال، یکی از حوزه‌های برجسته در زمینه راه‌اندازی استارتاپ شناخته می‌شود، به طوری که در حال حاضر استارتاپ‌های زیادی در سراسر جهان خدمات پزشکی و سلامت خود را از طریق فناوری‌های دیجیتال ارائه می‌دهند.

اکثر استارتاپ‌هایی که در حوزه پزشکی فعال هستند، به دنبال ارائه پلتفرم‌هایی جهت بهبود مراجعه بیماران به پزشکان، ثبت خصوصیات هر یک از آنها، توصیه‌های پزشکی و حتی درمان بیماران به صورت آنلاین هستند، اما در این میان معدود استارتاپ‌هایی نیز در این حوزه راه‌اندازی شده‌اند که ماهیت متمایزتری داشته و خدمات خلاقانه‌تری را ارائه می‌دهند.

از این میان می‌توان به گروه FundamentalVR اشاره کرد که خدمات خود را به بیماران ارائه نمی‌دهد، بلکه مخاطبان خود را از گروه پزشکان انتخاب کرده و خدمات آموزشی خود را به جراحان و دانشجویان پزشکی ارائه می‌دهد و با استفاده از فناوری واقعیت مجازی، رویکرد نوینی را در آموزش پزشکی در پیش گرفته است.

FundamentalVR از جمله استارتاپ‌هایی محسوب می‌شود که در سال ۲۰۱۲ در لندن راه‌اندازی شده و در زمینه پزشکی فعالیت می‌کند. کسب‌وکار مذکور، یک نرم‌افزار در حوزه آموزش‌های آنلاین ارائه داده است که از طریق واقعیت مجازی و شبیه‌سازی واقعیت، روند جراحی را به صورت شبیه‌سازی‌شده آموزش می‌دهد.

تمرکز عمده این گروه نیز بر جراحی چشم، گوش و حلق و بینی‌ و مغز و اعصاب است. واقعی‌سازی یک فضای مجازی با استفاده از فناوری‌های دیجیتال، این امکان را برای کاربران فراهم کرده ‌که بسیاری از تمرینات پزشکی و دوره‌های آموزشی خود را در یک واقعیت شبیه‌سازی‌شده تجربه کنند که این امر در نهایت می‌تواند منجر به کم‌شدن هزینه‌ها، پایین آمدن میزان ریسک‌پذیری و بازدهی بیشتر شود.

چه تمایزی ایجاد کرده است؟

از آنجایی که فناوری واقعیت مجازی و شبیه‌سازی امور واقعی، امکان استفاده از اعضای بدن، حرکت سر و کنترل دست‌ها را به بینندگان خود می‌دهد، آموزش‌های این کسب‌وکار، صرفا یک ویدئوی آموزشی محسوب نمی‌شوند که یک فیلم را پخش می‌کند و جراحان یا دانشجویان پزشکی نیز آن را تماشا می‌کنند.

بلکه کاربرد همزمان دست‌ها و حرکت سر، این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند که جراحی مورد نظر را کاملا احساس کرده و بتوانند هر‌چه بیشتر آن را در دنیای واقعی شبیه‌سازی کنند.

بر این اساس، مزیت‌های قابل توجهی را می‌توان در ایده شبیه‌سازی واقعیت در زمینه آموزش‌های جراحی مشاهده کرد که برخی از مهم‌ترین آنها عبارتنداز: ارائه یک تجربه واقعی جراحی، به طوری که کاربر احساس می‌کند واقعا در یک کلاس آموزشی دانشکده خود مشغول انجام جراحی است.

علاوه بر این، آموزش‌های شبیه‌سازی‌شده مجازی امکان ریسک و خطر را برای بیماران کاهش داده و بدون استفاده از یک بیمار واقعی، فرایند مذکور را شبیه‌سازی می‌کنند. همچنین آموزش‌هایی که در حوزه واقعیت مجازی هستند، هزینه‌های ناشی از جراحی و نیاز به کادر پزشکی را کاهش می‌دهند.

ضمن اینکه این روش‌های آموزشی قابل تکرار بوده و دانشجویان و جراحان می‌توانند به تعداد دلخواه آنها را مشاهده کنند. از دیگر مزایای قابل توجه چنین سیستم‌عامل‌هایی امکان سفارش شبیه‌سازی است که کاربران می‌توانند نیازهای خود را در این زمینه به کسب‌وکار مذکور سفارش دهند.

شناخت نیاز کاربران

خدماتی که یک استارتاپ ارائه می‌دهد، باید همخوانی دقیقی نسبت به نیازهای موجود داشته باشد تا در جذب مخاطبان خود موفق شود. بر این اساس قبل از راه‌اندازی هر کسب‌وکار نوینی باید این سؤال را مطرح کرد که آیا خدماتی که ارائه می‌دهد، تفاوتی ایجاد خواهند کرد و نیاز متقاضیان را برآورده خواهند ساخت یا خیر؟!

مطمئنا استارتاپ FundamentalVR قبل از هر چیز چنین سؤالی را خود پرسیده بود؛ چراکه رفع نیازهای جراحان و دانشجویان پزشکی را در دستور کار خود قرار داده است. این کسب‌وکار با علم به اینکه دانشجویان رشته‌های جراحی نیاز مبرمی به تمرین و آزمایش دارند، یک فضای کنترل‌‌شده و ایمن را که شدیدا نزدیک به دنیای واقعی است، در اختیار آنها قرار داده و امکان تمرین و ممارست را فراهم کرده است.

قطعا جراحان تازه‌کار و دانشجویان، از چنین پلتفرمی استقبال خواهند کرد، زیرا امکان تمرینات پزشکی و جراحی را با کمترین میزان خطر در اختیار آنها قرار داده است، به گونه‌ای که می‌توانند شبیه به دنیای واقعی و با دستان خود، عمل جراحی را انجام دهند.

گسترش دایره مخاطبان

از جمله فعالیت‌های قابل توجهی که این استارتاپ در راستای گسترش بازار خود انجام داده، افزایش گروه مخاطبان است؛ به این صورت که افراد و مؤسساتی را که با خدمات ارائه‌شده نزدیک هستند، شناسایی کرده و نیازهای آنها را نیز برآورده می‌سازد. بر این اساس، مخاطب FundamentalVR تنها جامعه جراحان و دانشجویان پزشکی نیستند، بلکه مؤسسات پزشکی و بیمارستان‌ها نیز می‌توانند از آموزش مجازی این کسب‌وکار بهره‌مند شوند.

از طرفی شبیه‌سازی سفارشی برای وسایل پزشکی، شرکت‌های داروسازی و مراقبت‌های بهداشتی نیز از دیگر فعالیت‌هایی است که این گروه در پلتفرم خود لحاظ کرده است. در واقع شناسایی گروه‌های همکار و نزدیک می‌تواند در پویایی یک استارتاپ بسیار مؤثر باشد و از این منظر کسب‌وکار مذکور بازارهای گسترده‌تری را در راستای افزایش خدمات خود به دست آورده است.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.