ارزش و تاثیر مشاوره تخصصی حقوقی به صورت تلفنی در زندگی روزمره افراد

0

بسیاری از ما در طول زندگی روزمره با مسائل و مشکلات و پرسش‌های حقوقی مواجه می‌شویم که علم نسبت به پاسخ آن‌ها برای ادامه مسیر و برداشتن گام های بعدی اهمیت دارد. در پاره ای از موارد، موضوع پیش آمده به حدی مهم است که به دفتر وکیل می رویم و مسأله را با ایشان مطرح کرده و به پاسخ می رسیم.

در بسیاری از موارد موضوع را به وکیل سپرده تا ایشان در دادگاه پیگیری نمایند و گاهی نیز به دلیل تفکری که نسبت به گزاف بودن هزینه ها یا سختی در دسترسی به وکیل یا مشاور حقوقی، از مشورت با ایشان صرف نظر نموده و بدون رسیدن به پاسخ سؤالات به انجام امور پرداخته یا تصمیم خود را می‌گیرند یا بعضاً بدون استفاده از وکیل دادگستری به طرح دعوی یا شکایت می پردازند و بدون علم نسبت به موضوع عمل می کنند که در این صورت در اغلب موارد یا شکایت و دعوی آنان به نتیجه مطلوب نرسیده یا فرایندی بسیار طولانی تر از حالت عادی را طی می کنند یا تصمیماتشان در آینده منجر به صرف هزینه های سنگین زمانی، مالی و غیره خواهد شد.

در سال های اخیر و با ظهور تکنولوژی و لوازم و ابزار ارتباطات سریع و از راه دور و نیز ورود این فناوری ها به عرصه ارائه خدمات به شهروندان، دنیای ارائه خدمات حقوقی نیز دگرگون شده و فعالان این عرصه اعم از وکلا و مشاورین حقوقی با استفاده از تکنولوژی بهره مندی از خدمات حقوقی توسط شهروندان را ارزان تر، آسان تر، سریع تر و با کیفیت تر نموده‌اند.

امروزه با وجود مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی، مشاوره حقوقی تلفنی ، مشاوره یا مشاوره با وکیل تلفنی، دیگر نباید فردی عاقل به دلیل گرانی یا در دسترس نبودن مشاور حقوقی یا مشاور حقوقی تلفنی، بدون یافتن پاسخ سوالات یا استفاده از مشاوره افراد متخصص، اقدام به طرح شکایت و دعوی یا تصمیم گیری نسبت به امور نماید به ویژه که هزینه مشاوره حقوقی تلفنی نیز به مراتب پایین تر از مشاوره حضوری است.

دریافت مشاوره حقوقی تلفنی و بهینه کردن وقت و انرژی خود

در بسیاری از موارد افراد به دلیل عدم دسترسی به وکیل یا مشاور حقوقی متخصص (به ویژه در شهرهای کوچک و نقاط کم برخوردار) یا به دلیل ترافیک و سختی تردد و پیدا کردن جای پارک مناسب برای خودرو و طرح های ترافیک و ضیق زمان، از مشاوره حقوقی منصرف می‌شوند؛ به ویژه این که در بیش از یک سال گذشته، ویروس منحوس کرونا تعاملات افراد و معادلات شغلی را در تمامی دنیا متحول ساخته و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پرهیز از ترددهای غیر ضروری، افراد را به تقلیل ترددها سوق داده و بسیاری از افراد نیز به دلیل اولویت نه چندان پر اهمیت خدمات حقوقی در تعاملاتشان (حتی به غلط) این خدمات را حذف می نمایند.

در حالی که امروز سامانه‌های متعددی هستند که به سادگی و بدون نیاز به تردد و ملاقات حضوری با وکیل، در موضوعات مختلف از جمله خانواده، ملکی، کیفری، جرایم اینترنتی، قانون کار و قرارداد صرفاً از طریق خطوط تلفن امکان مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی با وکیل را برای شما فراهم می‌کنند و بسته به زمانی که سؤالات شما ظرف آن پاسخ داده می شود، هزینه ای ناچیز را از شما دریافت می نمایند.

شما طی تماس تلفنی که زمان آن قبلاً به اطلاعتان رسیده است، موضوع خود را شرح داده و در صورتی که نیاز به بررسی مدارک در حد متعارف باشد نیز مدارک مزبور را از طریق پیام رسان های متداول مجازی برای مشاور خود ارسال می نمایید و مشاور ارشاد و راهنمایی لازم را به شما داده و پاسخ سؤالات شما را ارائه می نماید و پس از آن در صورتی که شما نیاز به وکیل برای پیگیری پرونده قضایی نیز داشته باشید، می توانید پرونده را به ایشان یا هر یک از وکلای دیگر عضو سامانه ارجاع دهید.

چگونه مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی را از متخصص آن دریافت کنیم؟

در بسیاری از سامانه های مشاوره حقوقی تلفنی موجود، هر فردی که کارشناسی حقوق خود را اخذ نموده باشد و بعضاً دانشجویان مقطع کارشناسی رشته حقوق نیز به ارائه مشاوره می پردازند که این امر چندان وجاهت نداشته و ممکن است در بسیاری از موارد موجبات گمراهی مراجعان را فراهم نماید اما در نقطه مقابل، در برخی از سامانه ها صرفاً وکلا و متخصصین امر از جمله اساتید دانشگاه های معتبر کشور به ارائه مشاوره به شهروندان پرداخته و سعی در برطرف نمودن نیازهای هموطنان می نمایند.

از جمله این سامانه ها که مشاوره حقوقی صرفاً توسط وکلا و مشاورین متخصص کارآزموده ارائه می گردد، سامانه مشاوره حقوقی و انتخاب وکیل دادیاب است که علاوه بر مواردی که گفته شد، وکلا و مشاورین صرفاً در حوزه هایی که متخصص آن هستند امکان ارائه مشاوره را خواهند داشت.

بدین ترتیب که وکلای عضو سامانه امکان انتخاب تمامی حوزه ها برای ارائه مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی را نخواهند داشت و صرفاً می توانند حوزه هایی به قریب به تعداد انگشتان یک دست را که در آن زمینه متخصص هستند، انتخاب نموده و در آن به ارائه مشاوره تلفنی به شهروندان بپردازند.

هزینه مشاوره حقوقی تلفنی چقدر حائز اهمیت است؟

بسیاری از شهروندان به دلیل تفکرات سنتی که نسبت به حق المشاوره و حق الوکاله وکیل وجود داشت، از ترس سنگین بودن هزینه های وکلا حتی به خودشان زحمت جست و جو در این باب را نداده و صرفاً از آن دوری می نمایند، اما در سامانه های موجود از جمله دادیاب، هزینه حق الوکاله و حق المشاوره وکیل به وضوح تعیین و به صورت شفاف برای شما به نمایش گذاشته شده است.

به عنوان مثال شما می توانید ببینید که هر یک از وکلای عضو سامانه برای مشاوره حقوقی تخصصی در زمینه خانواده به ازای ۳۰ یا ۶۰ دقیقه، چه مبلغی از شما دریافت خواهند کرد. مبالغ مزبور اغلب ناچیز و کمتر از یکصد هزار تومان می باشد.

ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی در سامانه دادیاب

بنا بر این در صورتی که با سؤال، معضل یا مشکل و مسئله حقوقی مواجه شده اید و به دنبال مشاوره حقوقی تلفنی تخصصی، مشاوره حقوقی تلفنی ، مشاوره وکیل تلفنی یا مشاور حقوقی تلفنی هستید و یا این که می خواهید بدانید هزینه مشاوره حقوقی تلفنی چقدر است، حتماً پیش از هر تصمیم و اقدامی به سامانه مشاوره حقوقی و انتخاب وکیل دادیاب مراجعه کرده و پاسخ تمامی سؤالات و درمان تمام دغدغه های خود را آنجا بیابید.

در صورتی که هر سؤال یا ابهامی نیز در خصوص سامانه برای شما پیش آمد، پشتیبانان دادیاب آماده ارائه خدمت به شما خواهند بود.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.