چگونه جیمیل بسازیم؟

1

نحوه ساخت جیمیل یکی از سوالاتی است که برای بسیاری از کاربران و حتی کارشناسان وجود دارد. همان طور که همه ما می‌دانیم دنیای امروز دارد با سرعتی فراتر از حد تصور به سمت اینترنتی شدن پیش می‌رود و در این عصر و زمانه کسانی می‌توانند موفق شوند که به ابزارهای روز تسلط کافی داشته باشند و بتوانند از این ابزارها به نفع خودشان استفاده کنند.

جیمیل یا Gmail در واقع یکی از سرویس‌های رایگان شرکت گوگل است که به کاربران این امکان را می‌دهد که ایمیل یا نامه الکترونیکی ارسال کنند. شرکت گوگل این سرویس را در اول آوریل سال ۲۰۰۴ به صورت آزمایشی در اختیار تعدادی از کاربران قرار داد. وقتی استقبال از این سرویس زیاد شد، شرکت گوگل تصمیم گرفت این سرویس را به صورت رایگان در اختیار همگان قرار دهد. این شد که در هفتم ژوئیه سال ۲۰۰۷ استفاده از سرویس جیمیل برای همه آزاد شد و هر کسی از نحوه ساخت جیمیل اطلاع داشت، توانست از این سیستم نهایت استفاده را ببرد.

اهمیت سرویس جیمیل و کاربردهایی که دارد ما را بر آن داشت که یک مقاله ارائه دهیم که در آن به نحوه ساخت جیمیل، فواید و کاربردهای آن اشاره شده باشد. البته این پایان ماجرا نخواهد بود بلکه قصد داریم به اینستاگرام هم به عنوان یک عامل مهم دیگر برای موفقیت در عصر دیجیتال اشاره‌ای کوتاه داشته باشیم.

جیمیل

یک سری آمار و ارقام مهم در مورد جیمیل

در حال حاضر جیمیل به عنوان محبوب‌ترین پلتفرم برای ارسال و دریافت پیام الکترونیکی یا ایمیل شناخته می‌شود. آشنایی با یک سری آمار و ارقام مهم در مورد پلتفرم جیمیل می‌تواند برای ما جالب باشد و ما را برای دانستن نحوه ساخت جیمیل کنجکاو کند:

  • آخرین پژوهش‌ها نشان می‌دهد که جیمیل بیش از ۱.۸ میلیارد کاربر از سراسر جهان دارد.
  • در حال حاضر (۲۰۲۰) ۴۳ درصد از بازار خدمات ایمیل در اختیار جیمیل است و این عدد، واقعاً حیرت انگیز است و حکایت از گستردگی جمیلی در بین کاربران دارد.
  • ۷۵ درصد از تمام کاربران جیمیل در دستگاه‌های موبایل خود به آدرس ایمیل خود دسترسی دارند.
  • ۶۱ درصد از افرادی که ۱۸ تا ۲۹ ساله هستند از جیمیل استفاده می‌کنند. این عدد نشان می‌دهد که علاقه به جیمیل در بین جوانان زیاد است.
  • در سال ۲۰۲۰ مشخص شده است که به صورت میانگین روزانه ۳۰۶.۴ میلیارد جیمیل ارسال و دریافت می‌شود.
  • در سال ۲۰۲۰ مطالعات نشان می‌دهد که تعداد کاربران جیمیل در سراسر جهان بیش از ۴.۰۳ میلیارد نفر است. حال بیایید یک حساب سرانگشتی با هم انجام دهیم. جمعیت جهان در سال ۲۰۲۰، ۷.۸ میلیارد نفر اعلام شده است. مطالعات نشان می‌دهد که از این تعداد ۴.۵۷  میلیارد نفر دارند از اینترنت استفاده می‌کنند. ۴.۰۳ میلیارد نفر از تمام کاربران اینترنت، یک ایمیل دارند. در واقع ۸۸ درصد از کل کاربران اینترنت از جیمیل استفاده می‌کنند.
  • جالب است بدانید که جیمیل در اولین سال‌روز تولد خود به کاربرانش ۲ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی هدیه داد. در سال ۲۰۱۲ فضای ذخیره‌سازی رایگانی که در اختیار هر کدام از کاربران این سرویس قرار داشت، از ۷.۵ به ۱۰ گیگابایت افزایش یافت. البته در سال ۲۰۲۰ این فضا ابتدا از ۲ به ۷.۵ افزایش یافت. در سال ۲۰۱۳، شرکت گوگل اعلام کرد که می‌خواهد این فضای رایگان را به ۱۵ گیگابایت افزایش دهد.
  • در حال حاضر جیمیل به بیش از ۷۲ زبان زنده دنیا وجود دارد و دارد خدمات خود را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.
  • هر کاربر در پلتفرم جیمیل به صورت میانگین ۱.۷ حساب دارد. به بیان ساده‌تر هر کاربر حدود ۲ آدرس جیمیل دارد. مطالعات نشان می‌دهد که تا سال ۲۰۲۲، این عدد از ۱.۷ به ۱.۹ خواهد رسید.

این آمار و ارقام به خوبی نشان می‌دهد که جیمیل طرفداران زیادی در سراسر جهان دارد. سوال بعدی که پیش می‌آید این است که اگر نحوه ساخت جیمیل را یاد بگیریم، به چه درد ما می‌خورد؟ چه سودی برای ما دارد؟ به بیان دیگر حساب جیمیل چه کاربردهایی می‌تواند داشته باشد؟ در ادامه این مقاله قصد داریم این موضوع را مورد ارزیابی قرار دهیم.

مزایا و کاربردهای حساب جیمیل

اطلاع داشتن از نحوه ساخت جیمیل به ما کمک می‌کند که بتوانیم خیلی راحت حساب جیمیل خودمان را بسازیم اما سوال این است ساخت حساب جیمیل چه کاربردها و مزایایی برای کاربران و کسب و کارها دارد؟ در ادامه این بخش از مقاله قصد داریم این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم:

۱. امنیت

اولین مزیت جیمیل که مهم‌ترین مزیت آن هم به حساب می‌آید، امنیت است. به بیان دیگر شما می‌توانید آسوده خاطر باشید که هر پیامی در این پلتفرم رد و بدل کنید، جایی درز نمی‌کند و هیچکس غیر از خودتان نمی‌تواند آن را مشاهده کند.

شرکت گوگل به مسئله امنیت اهمیت زیادی می‌دهد. اگر کسی رمز عبور خودش را فراموش کند، راه‌های بسیار خاص و کاملاً امنی برای بازگرداندن آن رمز وجود دارد و تنها کسی که می‌تواند این حساب را بازگرداند، صاحب حساب است. این حد از امنیت بالا به این دلیل است که گوگل به این اطمنیان برسد که هیچ کس غیر از صاحب حساب نمی‌تواند به پسورد یک حساب دسترسی پیدا کند و امنیت تمام کاربران به صورت کامل تضمین شده است.

۲. شخصی‌سازی

یکی از مزایای پلتفرم جیمیل این است که امکان شخصی‌سازی و سفارشی‌سازی آن به صورت کامل وجود دارد. به بیان ساده‌تر اگر کسی در پی آن باشد که این پلتفرم را به شکل‌های مختلف تغییر دهد، این امکان به راحتی و سادگی وجود دارد. کاربران می‌توانند رنگ‌ها، تم‌ها، سایز قلم، نوع قلم، شیوه نمایش پیام‌ها و غیره را به هر صورتی که تمایل داشته باشند تغییر دهند. چنین پلتفرمی مسلماً باعث راحتی بیشتر کاربران می‌شود و در نتیجه می‌‎توانند استفاده بهتر و بیشتری از آن داشته باشند.

۳. فضای ذخیره‌سازی بالا

یکی دیگر از مزایای یادگیری نحوه ساخت جیمیل این است که اگر بتوانیم این کار را یاد بگیریم و یک حساب جیمیل برای خودمان ایجاد کنیم، می‌توانیم به حجم زیادی از فضای ذخیره‌سازی دسترسی پیدا کنیم. در حال حاضر کسانی که یک حساب جیمیل برای کسب و کار خودشان ایجاد کنند، امکان دسترسی به یک فضای ۲۵ گیگابایتی به آن‌ها داده می‌شود.

همان طور که می‌دانید ۲۵ گیگابایت فضای کمی نیست و می‌توان فایل‌های زیادی در آن ذخیره کرد. جالب است که همیشه و هر جا هم که باشید به این فایل‌ها دسترسی خواهید داشت. کافی است به اینترنت متصل شوید و وارد جیمیل خود شوید تا بتوانید به فایل‌های مورد نظر خودتان دسترسی پیدا کنید.

۴. دسترسی در همه جا

یکی دیگر از مزایای ایجاد حساب جیمیل این است که می‌توانید به پیام‌ها و فایل‌های خودتان دسترسی داشته باشید. هیچ محدودیتی برای دسترسی به جیمیل وجود ندارد. کافی است دسترسی به اینترنت داشته باشید تا جیمیل همیشه در اختیارتان باشد.

۵. نیازی به به‌روزرسانی و خرید اشتراک ندارد

همان‌طور که می‌دانید جیمیل یک سرویس کاملاً رایگان است و کسی که بخواهد وارد جیمیل شود کافی است نحوه ساخت جیمیل را یاد بگیرد. اگر این کار را یاد بگیرید به راحتی می‌توانید حساب جیمیل خودتان را بسازید و از آن نهایت استفاده را ببرید. همچنین جیمیل سیستمی است که به مرور زمان نیاز چندانی به به‌روزرسانی ندارد و حتی اگر هیچ‌گاه اپلیکیشن خود را به‌روزرسانی نکنید، باز هم به هیچ مشکلی برنخواهید خورد.

۶. امکان ورود به یوتیوب، گوگل پلی و گوگل داکس

گوگل در حال حاضر خدمات زیادی از طریق جیمیل به کاربران خودش ارائه می‌دهد که از جمله آن‌ها می‌توان به یوتیوب، گوگل پلی استور و گوگل داکس اشاره کرد. به عنوان مثال یک گروه کاری را در نظر بگیرید که می‌خواهند یک فایل اکسل را با هم به اشتراک بگذارند.

برای این کار مدیر این گروه باید یک فایل اکسل در گوگل داکس درست کند و آن را با سایر اعضای گروه به اشترک بگذارد. این فایل اکسل در گوگل داکس می‌تواند امکان ویرایش داشته باشد و ممکن هم هست که چنین امکانی وجود نداشته باشد.

گوگل پلی هم که دیگر اهمیت آن برای تمام کسانی که گوشی اندروید دارند، روشن است. اگر دسترسی به گوگل پلی نداشته باشید نمی‌توانید هیچ اپلیکیشنی از آن دانلود کنید ولی اگر جیمیل بسازید و وارد آن شوید، خیلی راحت می‌توانید اپلیکیشن‌های مورد نظر خود را دانلود و نصب کنید.

۷. یک کاربر و چندین حساب؛ یک حساب و چندین کاربر

مزیت جیمیل این است که کاربران خود را محدود نمی‌کند و یک کاربر هر تعداد حساب که تمایل داشته باشد، می‌تواند بسازد. این قابلیت برای کاربرانی مناسب است که گاهی رمز عبور یا آدرس جیمیل خودشان را فراموش می‌کنند.

از سوی دیگر ممکن است یک تیم کاری باشد که لازم باشد تمام اعضای آن به یک حساب دسترسی داشته باشند. در این صورت هم هیچ مشکلی نیست. وقتی تمامی اعضا آدرس جیمیل و رمز عبور یک حساب را داشته باشند، می‌توانند وارد حساب شوند و از آن استفاده کنند.

۸. در حال حاضر ورود به سایت‌ها به ایمیل نیاز دارد

در صورتی که بخواهید در یک سایت ثبت نام کنید و از جدیدترین اخبار آن سایت اطلاع پیدا کنید باید یک ایمیل به آن سایت بدهید. برای استفاده از برخی از اطلاعات سایت‌ها هم باید حتماً ایمیل خودتان را به آن سایت بدهید که در این صورت باید یک ایمیل بسازید.

۹. بازاریابی ایمیلی

یکی دیگر از کاربردها و مزایای ساخت جیمیل این است که می‌توانید با استفاده از آن بازاریابی ایمیلی خودتان را هدایت کنید.

تا به اینجای کار تلاش کردیم که چند آمار در مورد جیمیل ارائه دهیم و سپس مزایا و کاربردهای سرویس جیمیل را با شما به اشتراک بگذاریم. اکنون زمان آن رسیده است که نحوه ساخت جیمیل را با هم یاد بگیریم. در صورتی که تمایل دارید حساب جیمیل خودتان را داشته باشید و از مزایای آن بهره‌مند شوید، بخش بعدی در کنار ما باشید.

نحوه ساخت جیمیل

در صورتی که بخواهید یک حساب جیمیل برای خود بسازید، قاعدتاً باید یک سری مراحل را پشت سر بگذارید. در ادامه این بخش از مقاله تمام این مراحل توضیح داده شده است:

مرحله اول

در اولین مرحله برای یادگیری نحوه ساخت جیمیل باید به صفحه مربوط به معرفی سرویس جیمیل برویم. در صورتی که می‌خواهید به این صفحه بروید باید به لینک https://www.google.com/gmail/about/ مراجعه کنید. در این صفحه یک معرفی اجمالی از سرویس رایگان جیمیل ارائه شده است. در صورتی که تمایل دارید از این مرحله عبور کنید و جیمیل خود را بسازید روی دکمه آبی رنگ که در گوشه بالای سمت راست یا وسط صفحه قرار داده شده و روی آن Create an account نوشته شده کلیک کنید.

مرحله دوم

پس از آن که روی دکمه Create an account وارد صفحه‌ای می‌شوید که باید در آن اطلاعات اولیه خودتان را وارد کنید. این اطلاعات عبارت است از:

  • نام
  • نام خانوادگی
  • نام کاربری
  • رمز عبور

در این مرحله دقت کنید که دارید چه مواردی را به عنوان نام کاربری و رمز عبور خودتان انتخاب می‌کنید؛ زیرا تا زمانی که با این حساب سر و کار دارید، باید این اطلاعات را بدانید. وقتی ورود این اطلاعات اولیه به اتمام رسید، روی دکمه Next بزنید.

مرحله سوم

در مرحله سوم از آموزش نحوه ساخت جیمیل باید یک شماره تلفن به سرویس جیمیل بدهید. همچنین باید تاریخ تولد و جنسیت خودتان را برای جیمیل روشن کنید. همچنین می‌توانید برای امنیت بیشتر یک ایمیل پشتیبان وارد کنید. در صورتی که اولین باری است که دارید ایمیل می‌سازید، نیازی به وارد کردن ایمیل پشتیبان ندارید.

توجه داشته باشید که کسی که می‌خواهد جیمیل بسازید باید حداقل ۱۸ ساله باشد. وقتی این اطلاعات را وارد کردید، دکمه Next را بزنید. در صفحه بعدی گوگل از شما می‌پرسد که آیا این شماره تماس درست است و به خود شما تعلق دارد؟ اگر شماره درست است Send را بزنید. گوگل به شماره تماسی که وارد کرده‌اید یک پیامک ارسال می‌کند که یک کد در آن نوشته شده است. شما باید این کد را در بخش مشخص‌شده در جیمیل وارد کنید تا جیمیل متوجه شود که هویت شما جعلی نیست و شماره تماسی که وارد کرده‌اید، به خود شما تعلق دارد. وقتی کد شش رقمی را وارد کردید Verify را بزنید.

مرحله چهارم

در این مرحله باید سرویس‌هایی که پس از ساخت جیمیل در اختیار شما قرار می‌گیرد را تأیید کنید و تأیید کنید که از همین شماره تماسی که وارد کرده‌اید، برای استفاده از سرویس‌های گوگل استفاده شود. در صورتی که مشکلی ندارید دکمه Yes, I’m in را بزنید. در گام بعدی هم یک سری قوانین و مقررات به شما نمایش داده می‌شود که باید این قوانین و مقررات را تأیید کنید.

پس از طی کردن این مراحل حساب جیمیل شما ساخته می‌شود و اکنون می‌توان گفت که شما نحوه ساخت جیمیل را به صورت کامل می‌دانید. همیار آکادمی یک مقاله کامل دارد که در آن نحوه ساخت جیمیل را به صورت کامل و همراه با تصویر توضیح داده است. در صورت تمایل به مطالعه این مقاله می‌توانید به چگونه جیمیل بسازیم مراجعه کنید.

حال که با نحوه ساخت جیمیل هم آشنا شدید، زمان آن رسیده است که کمی هم با اینستاگرام آشنا شویم که می‌تواند نقش مهمی در موفقیت در کسب و کار داشته باشد. ساخت جیمیل می‌تواند به بازاریابی ایمیلی شما کمک کند ولی با استفاده از اینستاگرام می‌توانید یک سوشیال مدیا مارکتینگ حرفه‌ای را تجربه کنید.

چند جمله‌ای در مورد اینستاگرام و اهمیت آن

در عصر دیجیتال، بازاریابی هم باید به صورت دیجیتال باشد. ایمیل و اینستاگرام دو جزء مهم از بازاریابی دیجیتال هستند که هر دو می‌توانند نقش مهمی در آگاهی مخاطبان از کسب و کار شما و افزایش فروش شما داشته باشند.

اینستاگرام یکی از بهترین رسانه‌های اجتماعی است که با استفاده از آن می‌توانید مشتریان و مخاطبان زیادی را با کسب و کار خودتان آشنا کنید. در صورتی که بخواهید از این رسانه استفاده کنید، باید وارد آن شوید. همیار آکادمی یک مقاله کامل برای آموزش تصویری و گام به گام ساخت اکانت اینستاگرام دارد که در صورت تمایل به مطالعه این مقاله می‌توانید به ساخت اکانت اینستاگرام مراجعه کنید.

آشنایی با مجموعه همیار آکادمی

همیار آکادمی یکی از بهترین موسسات کشورمان در زمینه آموزش راه اندازی کسب و کار اینترنتی است. این مجموعه دارد تمام تلاش خودش را می‌کند که دانشجویان خودش را در زمینه کسب و کار اینترنتی به تخصص برساند.

مهم‌ترین دوره‌های همیار آکادمی عبارت است از:

  • دوره راه اندازی کسب و کار با اینستاگرام
  • دوره وبمستران هوشمند (۰ تا ۱۰۰ راه اندازی کسب و کار اینترنتی)
  • دوره طراحی سایت

این دوره‌ها همگی ۰ تا ۱۰۰ هستند؛ به این معنا که در صورت ثبت نام در آن‌ها تمام مطالبی که (به عنوان مثال در مورد طراحی سایت) لازم است یاد بگیرید، به شما آموزش داده می‌شود و مطمئن باشید که هیچ مطلبی در این دوره جا نمی‌ماند.

البته این مجموعه در کنار این دوره‌ها یک سری مقالات عالی دارد که با مراجعه به بخش مقالات می‌توانید آن‌ها را مطالعه کنید و مهارت و دانش خود در مورد ابزارهای روز را افزایش دهید. در صورت  تمایل به آشنایی بیشتر با همیار آکادمی کافی است به وب‌سایت این مجموعه که در بخش منبع مقاله به آن اشاره شده است، مراجعه کنید.

منبع: سایت آموزش کسب و کار همیار آکادمی

۱ دیدگاه
  1. احسان حدادی می‌گوید

    عالی بود

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.