ویژگی‌های کارآفرین چیست و چطور به یک کارآفرین تبدیل شویم؟

0

پشت هر کسب‌وکار موفق، کارآفرینان نمونه حضور دارند، کسانی که پیرو اصول کارآفرینی هستند و ویژگی‌های کارآفرین حرفه‌ای را دارند.

به‌ازای هر کارآفرینی که به موفقیت می‌رسد، افراد زیاد دیگری هستند که شکست می‌خورند. نظرسنجی گالوپ نشان داده است که ۵۰درصد مشاغل نوپا، قبل از رسیدن به ۵ سالگی از دور خارج می‌شوند.

طبق داده‌های مجله Fortune، از هر ۱۰ استارت آپ، ۹ شرکت شکست خواهند خورد. اگرچه این آمار ناامید‌کننده به نظر می‌رسد، اما به آن معنا نیست که شما نباید در حوزه اختصاصی خود، کارآفرینی کنید؛ زیرا با اشتیاق، سخت کوشی، ایده‌های عالی و آموزش، هر کسی می‌تواند یک کسب‌و‌کار ایجاد کند و به موفقیت دست یابد. بنابراین، ما تصمیم گرفتیم با ارائه راهنمایی‌های دقیق در حوزه کارآفرینی شما را در این مسیر یاری نماییم.

مراحل راه‌اندازی یک کسب‌وکار بر اساس اصول کارآفرینی چیست؟

از آنجایی که انواع مختلفی از کارآفرینان وجود دارند، راه‌های متفاوتی را می‌توان برای ورود به این عرصه نام برد. اما مراحلی نیز هستند که در بین تمامی کسب‌وکارها مشابه‌ به نظر می‌رسند.

۱. صنعت یا تجارت خود را انتخاب کنید

ابتدایی‌ترین و مهم‌ترین بخش اصول کارآفرینی، یافتن حوزه اختصاصی‌تان است. بسیاری از افراد تمایل دارند در عرصه کارآفرینی وارد شوند، اما نمی‌دانند کدام صنعت را برای شروع انتخاب کنند.

برای این کار به تجربه فعلی خود رجوع کنید. همچنین در این انتخاب مهم به علاقه‌تان نیز توجه نمایید. برای دستیابی به موفقیت باید کاری را انجام دهید که به آن عشق می‌ورزید. بنابراین، پول‌ساز بودن یک بیزینس را اولویت خود قرار ندهید، زیرا برای داشتن انگیزه کافی به محرکی فراتر از پول احتیاج خواهید داشت.

۲. درباره بازار کار کسب‌وکار خود تحقیق نمایید

میزان تقاضایی را که برای محصولات تولیدی شما در بازار وجود دارد بررسی کنید. برای این کار شما به قدرت پیش‌بینی کردن که یکی از ویژگی‌های کارآفرین موفق است، نیاز خواهید داشت.

۳. دوره‌های آموزشی را بگذرانید

در فرهنگ عامه باوری وجود دارد که بیان می‌کند کارآفرینان موفق، خودساخته هستند و هیچ دوره آکادمیکی را نمی‌گذرانند. با این حال، تحقیقات چنین چیزی را نشان نمی‌دهند. براساس اظهارات یک تیم تحقیقاتی در آکرون و جنوب کالیفرنیا بیش از ۹۵درصد از کارآفرینان نمونه، حداقل دارای مدرک لیسانس هستند.

۴. کسب‌وکارتان را به آرامی راه‌اندازی کنید

آهستگی در پیشرفت باعث می‌شود تجربه شما روز به روز افزایش یابد. در نتیجه با آمادگی بیشتری با مشکلات مواجه خواهید شد و به‌خوبی بحران‌ها را مدیریت خواهید کرد. شما نمی‌توانید این صفت را، که یکی از ویژگی‌های کارآفرین نمونه است، با گذراندن دوره‌های آموزشی به‌دست آورید، زیرا این ویژگی تنها پس از برخورد با مسائل مختلف در حوزه تجارت ایجاد خواهد شد.

نکاتی که در مسیر کارآفرینی باید بدانید

در این قسمت، نکات مهمی وجود دارد که با توجه به آن‌ها به بیزینس خود کمک خواهید کرد.

ویژگی‌های کارآفرین موفق چیست؟

این صفات، بسیار متنوع هستند. در اینجا لیستی از برخی ویژگی‌های کارآفرین موفق آورده شده است.

  • خوش‌بین باشید و به همکاران خود انرژی مثبت بدهید.
  • از نظر شخصی و حرفه‌ای روی رشد و یادگیری تمرکز کنید.
  • امور مالی مربوط به کسب‌وکار و شخصی را با هم تلفیق نکنید.
  • یک گروه پشتیبانی داشته باشید. کارشناس امور مالی، مشاوری در زمینه بازاریابی و… می‌توانند به شما در پیشرفت کسب‌وکارتان کمک کنند.

در اصول کارآفرینی انجام چه اموری نهی شده است؟

در اصول کارآفرینی، اقداماتی وجود دارند که به شکست کسب‌وکار شما می‌انجامند. در اینجا لیستی از آن‌ها تهیه شده است.

  • بدهی به بار نیاورید. اگر برای شروع وام‌هایی سنگین گرفته‌اید، بیزینس شما محکوم به شکست است.
  • در ابتدا سفارشات زیادی قبول نکنید.
  • از وابستگی بیش از حد به یک منبع درآمد بپرهیزید.
  • تعویض دائمی کارمندان، کسب‌وکار شما را شکننده خواهد کرد.

سخن پایانی

همان‌طور که در این مقاله متوجه شده‌اید، کارآفرینی کاری بزرگ و مهم است که اگر براساس اصول کارآفرینی به آن وارد شوید، به موفقیت خواهید رسید. بنابراین، توصیه می‌کنیم با دیدی باز و آگاهی بالا کسب‌وکار خود را شروع کنید تا به‌خوبی از عهده مدیریت آن بر بیایید.

همچنین توصیه ما به شما این است که جامع‌ترین و عملی‌ترین دوره آموزش کسب و کار و بیزینس آرین سلیمانی را از دست ندهید. شما در این دوره گام به گام برای راه‌اندازی و ارتقاء کسب و کار شخصی آشنا می‌شوید و می‌توانید برنامه اختصاصی برای راه‌اندازی کسب و کار شخصی به موازات دوره در نظر بگیرید. سرفصل‌های آموزشی منحصربه‌فرد این دوره از ایده‌پردازی تا جذب سرمایه شامل تمام جزئیات یک کسب و کار خوب و امروزیست و تیم مشاوره و پشتیبانی آرین سلیمانی در کنار شما خواهند بود تا طعم موفقیت را در کسب و کار خودتان هرچه سریع‌تر بچشید.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.