محتوای برند

راه اندازی کسب و کار اینترنتی اصولی راهی مطمئن برای تبدیل کسب و کار های سنتی

اگر کسب و کاری سنتی دارید، احتمالا این روز ها با توجه به شرایطی که بیماری کرونا و اقتصاد کشور به وجود آورده ند، از کسب و کار خود رضایت کافی را ندارید. در کسب و کار سنتی شما فقط می توانید به افرادی که در شهر شما هستند، به چشم مشتری هدف خود نگاه کنید. اگر خودتان هم صاحب مغازه خود نباشید، چندین مشکل اضافه تر از جمله پرداخت حق اجاره، قبوض و… را خواهید داشت.

با شیوع ویروس کرونا، مردم مجاب به خرید های اینترنتی شدند و اکنون اعتماد بسیاری از مردم به خرید های اینترنتی جلب شده است. پیش بینی می شود که در دوران پساکرونا نیز همچنان شاهد افزایش خرید های اینرنتی با توجه به سهولت در خرید و امکاناتی که در خرید اینترنتی وجود دارد، باشیم.

طبق گزارشی منتشر شده از روزنامه ی دنیای اقتصاد، در سال 1399 در ایران شاهد رشد 80 درصدی خرید های اینترنتی در بین مردم بوده ایم. دیگر آمار ها از سوی بانک مرکزی نیز نشان می دهد که طی 6 ماه نخست سال اسکناس رایج در دست مردم حدود 2 درصد کاهش داشته است.

بنابراین اکنون که شرایط بازار های سنتی چندان مناسب برای درآمدزایی نیست، چه بهتر که به دنبال راهی مطمئن برای تبدیل کسب و کار سنتی خود به کسب و کار اینترنتی باشیم. با ما در ادامه این پست همراه باشید، تا راهی برای راه اندازی اصولی کسب و کار اینترنتی خود پیدا کنید.

چرا کسب و کار اینترنتی از نوع سنتی آن پیشی گرفته است؟

با پیشرفت تکنولوژی طی چند سال گذشته، روند خرید در میان مردم کاملاً متحول شده است. همچنین، محبوبیت روزافزون خرید آنلاین کاملاً با زندگی ما ادغام شده است و به جایی رسیده است که تصور یک روز بدون آن کار سختی است.

امروزه مردم به جای مراجعه به فروشگاه های فیزیکی، یک محصول را بصورت آنلاین خریداری می کنند. اگر می خواهید کسب و کار اینترنتی خود را شروع کنید و منتظر زمان مناسب هستید، باید به شما بگوییم که هیچ زمان ایده آلی برای راه اندازی یک فروشگاه آنلاین وجود ندارد. هر زمان که شما اقدام به راه اندازی کسب و کار اینترنتی کنید، تجارت خود را به سطح بعدی برده اید و یک لول آن را ارتقا بخشیده اید.

برتری های کسب و کار اینترنتی بر سنتی

با کمی تامل متوجه می شویم که امکان خرید فقط با چند کلیک، یک وب سایت فروشگاهی را گزینه ای موثر و مقرون به صرفه تری جلوه می دهد. اما این سهولت تنها برتری کسب و کار های اینترنتی نیست. در ادامه ما موثر ترین مزیت های کسب و کار اینترنتی را به شما معرفی خواهیم کرد.

1.کسب و کار اینترنتی محدودیت جغرافیایی ندارد

وقتی صحبت از کسب و کار سنتی می شود، شما فقط در مکانی می توانید درآمد داشته باشید که فروشگاه فیزیکی خود را راه اندازی کرده باشید. این مورد راجع به وب سایت های فروشگاهی اینترنتی صادق نیست. مردم از اقصی نقاط کشور می توانند به صورت اینترنتی به فروشگاه شما سر بزنند و محصولات موردنظرشان را خریداری کنند.

2. روش آسان برای جذب مشتری با کمک موتور های جستجو

فروشگاه های فیزیکی و سنتی برای اینکه مشتری های بیشتری به سمت آن بیاید، بیشتر به برند و روابط تجاری بستگی دارند. اما در طرف دیگر، کسب و کار های اینترنتی بیشترین میزان مراجعه مشتریان خود را از طریق موتورهای جستجو دریافت می کند.

بیش از 30٪ ترافیک وبسایت های فروشگاهی ناشی از جستجوی مردم در موتورهای جستجو است. این عدد تنها مربوط به موتور های جستجو است. از عوامل دیگری که به جذب مشتری فروشگاه های اینترنتی کمک می کند می توانیم به تبلیغات و شبکه های اجتماعی که نقطه عطف بسیاری از کسب و کار های اینترنتی است، اشاره کنیم.

تاثیر شبکه های اجتماعی از جمله اینستاگرام می تواند ده ها برابر بهتر از موتور های جستجو مانند گوگل باشد.

3.هزینه یا سرمایه کمتر

یکی از قانع کننده ترین دلایلی که شما را به سمت افتتاح یک وب سایت فروشگاهی اینترنتی سوق می دهد، این است که در مقایسه با فروشگاه فیزیکی نیاز به سرمایه گذاری کمتری دارد. نیروی انسانی و دارایی مورد نیاز شما برای راه اندازی کسب و کار در مقایسه با یک فروشگاه فیزیکی بسیار کمتر است و حتی این امکان را دارید تا با سرمایه صفر و با مشارکت در فروش درآمدزایی کنید.

4.محصول را می توان به سرعت پیدا کرد

همه ما برای پیدا کردن یک محصول خاص در یک فروشگاه بزرگ دچار مشکل شده ایم، راهروها را بالا و پایین کرده ایم و در نهایت از مسئول مربوطه خواستیم تا به ما کمک کند. این مورد در سیستم عامل های فروشگاه اینترنتی وجود ندارد.

مشتری می تواند به راحتی محصول موردنظر خود را تایپ کند و یا از طریق دسته بندی های سایت به سمت محصول موردنظر هدایت شود و چیزی که می خواهد را پیدا کند.

5.در زمان و هزینه ها صرفه جویی می شود

دلیل اصلی روی آوردن افراد از کسب و کار سنتی به کسب و کار اینترنتی این است که باعث صرفه جویی در وقت و هزینه حمل و نقل افراد می شود. برای یک فروشگاه فیزیکی، مشتری باید برای خرید کالا به فروشگاه فروش مراجعه کند در حالی که برای یک وب سایت فروشگاهی اینترنتی می تواند فقط با چند کلیک روی کاناپه این کار را انجام دهد.

ماهیت کسب وکار های اینترنتی به گونه ای هستند که به مشتری این امکان را می دهند که حتی محصولات را در هنگام سفر خریداری کنند.

6. امکان بهره مندی از تخفیف های بیشتر

همه ما بر این باوریم که هنگام خرید های حضوری می توانیم تخفیف های بیشتری بگیریم. اما در واقع فروشگاه های اینترنتی همانند دیجی کالا همه روزه تخفیف های بزرگی بر برخی کالا های خود می زنند.

برخی از وبسایت ها نیز کوپن های تخفیفی دارند که می توانند هزینه خرید شما را بسیار بیشتر از خرید های حضوری پایین بیاورند.

7. فراوانی اطلاعات

وقتی به یک فروشگاه خرید حضوری مراجعه می کنید، تنها اطلاعاتی که می بینید، اطلاعات روی کالا و قیمت درج شده بر روی آن است. در یک فروشگاه اینترنتی، فقط با یک کلیک اطلاعات اضافی محصول به راحتی در دسترس مشتری قرار می گیرد.

8.فروشگاه اینترنتی همیشه باز است

عامل اصلی دیگری که به دلایل برتری کسب درآمد اینترنتی به سنتی افزوده است، این است که این فروشگاه ها می توانند در زمان های عجیب و غریب نیز برای خرید باز باشند. فروشگاه های اینترنتی در همه ساعات شبانه روز باز هستند. یک وب سایت اینترنتی هیچ تعهدی ندارد به همین دلیل آنها می توانند همیشه باز بمانند.

9.برخی از محصولات خاص را می توان در فروشگاه های اینترنتی پیدا کرد

برخی محصولات خاص در اینترنت وجود دارند که یافتن آن ها در فروشگاه های فیزیکی دشوار است. بعضی از محصولات در دنیای فیزیکی بازار ندارند و یا حتی اگر داشته باشند، بسیار کمیاب است.

در اینترنت، تنها کاری که شما باید انجام دهید تایپ کردن یک محصول خاص در یک موتور جستجو است و در نهایت لیستی از وب سایت های فروش محصول را پیدا خواهید کرد. به عنوان مثال: یافتن قطعات یدکی تجهیزات در دنیای فیزیکی بسیار دشوار است اما در دنیای آنلاین به نسبت آسان تر است.

10. با کمک اطلاعاتی که از مشتری می گیرید، می توانید ارتباط هدفمند ایجاد کنید

برای ایجاد یک ارتباط هدفمند، تنها چیزی که شما نیاز دارید آدرس ایمیل و اطلاعات شخصی مشتری است. برای جمع آوری این اطلاعات، هنگام ایجاد یک صفحه ثبت نام در وب سایت می توانید بخش های مربوطه را قرار دهید تا پل های ارتباطی خود را با مشتری حفظ کنید.

هنگامی که علایق مشتری خود را پیدا کردید، می توانید پیام های مربوطه به موجود شدن محصول خاصی را به مشتری خود ارسال کنید.

11.در فروشگاه اینترنتی شما دردسر ازدحام را نخواهید داشت

ممکن است برای شما بسیار اتفاق افتاده باشد که محل فروش شما به حدی شلوغ شده باشد که مشتری شما با دیدن ازدحام منصرف از خرید بشود و یا اینکه آنقدر درگیر باقی مشتریان خود باشید که نتوانید از برخی دیگر به خوبی پشتیبانی کنید و راهنمایی های لازم را به آن ها بدهید.

در فروشگاه اینترنتی شما دیگر چنین دردسری نخواهید داشت و به راحتی می توانید از تک تک مشتریان خود میزبانی کنید. نگران راهنمایی هایتان در مورد محصولات خود نیز نباشید. بخش توضیحات محصول را به صورت کامل پر کنید تا هیچ ابهامی برای مشتری باقی نماند. برای اطمینان می توانید یک بخش پرسش پاسخ برای مشتریان داشته باشید و یا اینکه امکان پشتیبانی تلفنی و یا آنلاین را برای مشتریان خود تدارک ببینید.

روش صحیح تبدیل کسب و کار سنتی به اینترنتی چیست؟

با هدف حفظ رقابت و دستیابی به رشد بی نظیر، بسیاری از مشاغل از روش های معمول فروش خود به دنیای اینترنت مهاجرت می کنند. از آنجایی که امروزه فروش آنلاین با سرعت زیادی در حال رشد است، حرکت به سمت تجارت الکترونیکی ایده ای عالی برای کسب و کار شما می تواند باشد. مهاجرت به دنیای کسب و کار های اینترنتی اصولی دارد که لازم است به آن ها توجه شود.

اصول تبدیل کسب و کار سنتی به اینترنتی

البته این نکته را نیز یادآور شویم که شما می توانید در کنار کسب و کار سنتی خود کسب و کار اینترنتی هم داشته باشید و حتما حتما نیازی نیست که کسب و کار سنتی خود را در کل کنار بگذارید. اکنون به نکاتی که قبل از راه اندازی فروشگاه اینترنتی خود باید آن ها را در ذهن خود حل و فصل دهید، توجه کنید.

تجزیه و تحلیل رفتار مشتری

گام مهم در این راستا، درک رفتار کاربر و نیازهای وی از تجارت شما است. وقتی دورنگاهی از الگوی خرید مشتریان خود پیدا کردید، به راحتی می توانید محصولات و خدمات خود را بر این اساس انتخاب کنید.

راه اندازی فروشگاه

هنگامی که اهداف استراتژیک کسب و کار خود را نهایی کردید، ایده محصول یا محصولات خوب مدنظر خود را انتخاب کردید، مخاطبان هدف را تجزیه و تحلیل کردید و درک عمیقی از انتظارات مشتری پیدا کردید، اکنون شما آماده راه اندازی یک فروشگاه آنلاین برای کسب و کار خود هستید.

قدرت رسانه های اجتماعی در میزان فروش کسب و کار اینترنتی شما

استفاده از قدرت رسانه های اجتماعی برای ایجاد یک تجربه منحصر به فرد و جدی در میان کاربران می تواند به فروش شما کمک کند. یک استراتژی موثر در رسانه های اجتماعی می تواند بیشترین نقش را در میزان افزایش شما ایفا کند. علاوه بر بحث استراتژیک شبکه های اجتماعی، شما حتی می توانید از طریق این پلتفرم ها نیز فروش داشته باشید.

فروش در شبکه های اجتماعی می تواند در حدی باشد که شما به همان میزان فروش بسنده کنید. خیلی از پیج های فروشگاهی پر فالوور چنین وضعی را تجربه می کنند. فروش عالی با تعداد مشتریان هدف هزاران نفری.

چگونه می توانم کسب و کار اینترنتی خودم را راه اندازی کنم؟

در طی سالیان گذشته روند ایجاد یک وبسایت فروشگاهی بسیار ساده تر از گذشته شده است و شما نیاز به پرداخت هزینه های اضافی برای ایجاد وبسایت و مدیریت آن نخواهید داشت. شما به راحتی می توانید به کمک سیستم های مدیریت محتوایی که بسیار هم فراگیر شده اند (مانند وردپرس) در کمترین زمان ممکن وبسایت فروشگاهی خود را ایجاد کنید و شروع به فروش محصولات خود کنید.

برای اینکه بتوانید وبسایت خود را آماده کنید که نه تنها به شما آموزش ساخت وبسایت را آموزش می دهد، بلکه به شما نحوه سئو آن، زیباسازی سایت، اینستاگرام مارکتینگ، بازاریابی جاذبه ای، ایمیل مارکتینگ و باقی مسائلی که در راه فروش اینترنتی نیاز دارید بدانید را آموزش می دهد.

با این دوره شما می توانید در کمتر از یک روز و با هزینه کمتر از 500 هزار تومان یک سایت کاملا شخصی به نام خودتان ایجاد کنید. در این دوره بصورت کامل آموزش مدیریت سایت را یاد خواهید گرفت. به علاوه با خرید این پکیج آموزشی 2 ماه پشتیبانی تلفنی و اینترنتی کارشناسان آکادمی کلاته را دریافت خواهید کرد.

دوره جامع نخبگان وبمستر احمد کلاته، برای مشاوره رایگان اینجا را کلیک یا لمس کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال تست نسخه ی آزمایشی سایت شنبه مگ هستیم!

اگر با ایراداتی در رابط کاربری سایت مواجه شدید، آن را به ما اطلاع دهید. از همراهی تون سپاس‌ گذاریم.

در حال تست نسخه ی آزمایشی سایت شنبه مگ هستیم!

اگر با ایراداتی در رابط کاربری سایت مواجه شدید، آن را به ما اطلاع دهید. از همراهی تون سپاس‌ گذاریم.