شروع ۷۰۰ دلاری ارزش ده‌ها میلیون دلاری

ویشن مدرسه‌ای برای آنچه در مدارس آموزش نمی‌دهند

0

وسواس در یادگیری برای ویشن لاخیانی به جای دردسر، راه ثروتمند‌شدن و موفقیت را هموار کرد. شرکت چند‌میلیون‌دلاری که ویشن تاسیس کرده، بستری برای نویسندگان و رهبران فكری است تا آموزش‌های دگرگون‌ساز را ارائه دهند.

در محیطی که او ایجاد کرده، مربیان خودساخته، کارشناسان ارتقای وضعیت شخصی‌ و حتی مربیان معنوی، دانش و آموخته‌های خود را در دوره‌های دیجیتال و یا از طریق سمینارها به عموم منتقل می‌کنند.
ویشن حتی خودش هم برخی سمینارها را ارائه می‌کند و در آن درباره رشد احساسی، ذهنی‌ و حتی معنوی خودش که منجر به تاسیس شرکت شد، با حاضران صحبت می‌کند. شاید بتوان بزرگ‌ترین برنامه او را «راهنمای ۶ مرحله‌ای مراقبه» دانست؛ روندی که او هر روز برای ارتقای زندگی ‌شخصی و کسب‌وکارش به سطوح بالاتر از آن استفاده می‌کند.

شرکتی که ویشن تاسیس کرده به نام Mindvalley شناخته می‌شود. این شرکت مدعی است آموزش‌هایی را عرضه می‌کند که در مدارس معمولی ارائه نمی‌شود. از دید آنها انسان‌بودن چیزی بیشتر از آن است که نظام آموزشی ورشکسته ارائه می‌کند. ویشن تلاش می‌کند تا به دیگران هنر زندگی حقیقی خارق‌العاده شاد و کامل را بیاموزد.

آنها معتقدند: ما سال‌های ابتدای زندگی‌مان را صرف آماده‌شدن برای شغل‌مان می‌کنیم، اما ما با دشواری هر زمان در تلاش برای دستیابی به چیزهایی هستیم که کیفیت زندگی و تجارب آن‌ و چگونگی روابط، سلامت، ساختار فکری و رفاه ما را تعیین خواهد کرد‌ و شرکت Mindvalley سعی می‌کند چیزهایی را به کاربران خود بیاموزد که در زندگی بیشترین اهمیت را دارد.

ویشن شرکت را در سال ۲۰۰۳ تاسیس کرد و برنامه آن را در ۵ حوزه مربوط به جسم، فکر، روح، شغل‌ و روابط تنظیم کرده و محتوای آموزشی و ابزار نرم‌افزاری را برای همه این موارد تهیه کرد. این برنامه‌ها شامل خودیاری‌(آگاهی ذهنی، مراقبه‌ و رشد شخصی)، بدن‌سازی‌ و شبه‌علم(امور باطنی، انرژی‌درمانی و …) است. شرکت تا سال ۲۰۱۸ موفق شده در ۴۶ کشور نزدیک به ۲۰۰ کارمند را به کار بگیرد تا برنامه‌های لازم برای ۲٫۵ میلیون کاربر در هر ماه را تدارک و اداره کنند.

محل اصلی راه‌اندازی شرکت در نیویورک بود و در حال حاضر دفتر مرکزی آن در کوالالامپور است. برنامه اولیه شرکت مبتنی بر سرمایه‌گذاری متمرکز روی برنامه‌های وب مانند BlinkList و وب‌۲ بود که در آن زمان شبکه‌های تعاملی را مورد توجه قرار داده بود.

کار اولیه شرکت نشر دیجیتالی بود سپس تبدیل به شرکتی فعال در حوزه برنامه‌های آموزشی درباره آگاهی ذهنی، مراقبه، رشد شخصی، بدن‌سازی‌ و سلامت شد. نخستین محصول شاخصی که شرکت عرضه کرد وب‌سایتی به نام BlinkList بود. در سال ۲۰۰۴ دفتر مرکزی شرکت از نیویورک به کوالالامپور منتقل شد.

شرکت موفق شد در سال ۲۰۱۳ درآمد کسب‌شده خود را از ۱۵ میلیون دلار فراتر ببرد و طبق آخرین گزارش‌ها در سال ۲۰۱۸ درآمد سالانه ۷۰ میلیون دلاری را ثبت کرد. در سال ۲۰۱۵ شرکت محصول نرم‌افزاری برای گوشی‌های هوشمند به نام Omvana را عرضه کرد که شامل هزاران برنامه مراقبه بود.

در ادامه آن بود که ویشن کتاب خودش به نام «راز ذهن خارق‌العاده» را منتشر کرد. این کتاب به سرعت رتبه ۴ پرفروش‌ترین کتاب را در فهرست نیویورک تایمز به دست آورد و پس از آن موفق شد رتبه ۱ را در فهرست کتاب‌های مناسب کیندل در آمازون به خود اختصاص دهد. همچنین در سال ۲۰۱۷ شرکت نرم‌افزار خودیاری به نام Quest را عرضه کرد که شامل ویدئوهای ۲۰ دقیقه‌ای از رابین شارما، اریک ادمیدس و لیزا نیکلاس بود و تا امروز ۳۰ درس به زبان انگلیسی را در خود دارد.

بازگشت به گذشته نشان می‌دهد که ویشن وقتی تصمیم به شروع کسب‌وکار خودش گرفت، تنها ۷۰۰ دلار سرمایه در اختیار داشت، اما توانست شرکتی را ایجاد کند که چند ده میلیون دلار ارزش دارد. ویشن که متولد مالزی است، برای مدت ۹ سال در آمریکا زندگی کرد اما ناگزیر شد به خاطر قوانین و محدودیت‌های مهاجرتی به کشورش برگردد. اما پیش از آن با همکاری همسرش شرکت خود را در نیویورک تاسیس کرده بود. او می‌گوید: رشد و بزرگ‌شدن در یک کشور در حال توسعه باعث می‌شود افرادی که پیرامون ما زندگی می‌کنند، الگوی ما شوند.

من امروز از ۴۰ سالگی عبور کرده‌ام اما زمانی که در دوره رشد خود در مالزی بودم، اینترنت وجود نداشت و فیس‌بوک، مجلات اینترنتی، شبکه‌های اجتماعی و امکاناتی که ارتباط با دیگران و دسترسی به اطلاعات را ساده کند، در اختیار نبود. بنابراین چشم‌انداز من از دنیا همانی بود که در اطراف خود می‌دیدم.

دیدگاهم درباره کارآفرینی و افراد شاغل همان بود که در دیوارهای خاکستری کارخانه‌ها می‌دیدم. الگوی من برای کارآفرینی پدرم بود اما آنگونه که او کار می‌کرد و آنچه در اطراف خودم می‌دیدم برایم جذاب نبود. رشد در یک کشور در حال توسعه از نظر من این بود که نمی‌توان رویاهایی به اندازه کافی بزرگ در سر پروراند، اما آنچه که واقعا روی من اثر گذاشت، مطالعه بود. من حدود هزار کتاب خواندم که تاثیر عمیقی داشت.

ویشن با این نوع نگاه به دنیای پیرامون خود وقتی که ۱۷‌ساله بود پا به آمریکا گذاشت. او با آنچه که از مطالعه و آشنایی با زندگی بزرگان به دست آورده بود، دیدگاهی وسیع درباره توانایی‌هایش داشت. او که فرزند مادری آموزگار و پدری شاغل در یک فروشگاه بزرگ بود، برخلاف سختکوشی والدینش، با کمبودهای مالی خانواده آشنا بود و در یک مدرسه وحشتناک دولتی تحصیل کرد‌ و در آمریکا توانست وارد دانشگاه میشیگان شده و در رشته مهندسی رایانه تحصیل کند.

او همچنین موفق شد در سال ۱۹۹۸ یک دوره کارآموزی را در مایکروسافت بگذراند و به دعوت بیل گیتس به برنامه‌ای که او برای همه کارآموزان در خانه‌اش ترتیب داده بود، شرکت کرد. همه آنچه که بر او گذشته بود و فرصت‌هایی که به دست آورد مسیرش برای تبدیل‌شدن به یک کارآفرین را هموار کرد.

تحصیل و آماده‌شدن ویشن برای کار با سال ۲۰۰۱ و بحران موسوم به ترکیدن حباب دات.‌کام همراه شد. بنابراین او در یافتن شغل دچار مشکل شد اما توانست به عنوان فروشنده، محصولات فناوری به دست بیاورد که درآمدش بر اساس میزان فروش بود.

در همین زمان تصمیم گرفت گواهی تدریس مراقبه را دریافت کند تا بتواند بر اساس تجربه و دانش خود در این زمینه کسب درآمد کند. در ادامه همین مسیر بود که با هزینه‌ای معادل ۷۰۰ دلار و تکیه بر دانش خود در زمینه مهندسی نرم‌افزار وب‌سایت و برنامه خودش برای آموزش مراقبه را راه‌اندازی کرد.

شرکتی که ویشن ایجاد کرد، امروز در حوزه کاری خود یک نشان تجاری موفق است. آنها توانسته‌اند در سال ۲۰۰۸ از طرف WorlBlue در صدر فهرست مراکز آزاد کاری قرار بگیرند. همچنین در سال ۲۰۱۲ مجله Inc محل کار شرکت در کوالالامپور را جذاب‌ترین دفتر کاری سال معرفی کرد.

آنها همچنین در سال ۲۰۱۴ جایزه رضایتمندی مشتری را به عنوان برترین شرکت آسیایی دریافت کردند و در همان سال جایزه بهترین طراحی وب‌سایت را نیز به دست آوردند. در همین سال برنامک آنها به نام Dormio رتبه دوم بیشترین تعداد بارگذاری در بین برنامه‌های سلامت و بدن‌سازی در آمریکا را به دست آورد.

در همین حال برنامک دیگر آنها به نام Omvana موفق شد رتبه نخست نرم‌افزارهای سلامت و بدن‌سازی را در بین برنامک‌های فروشگاه آی‌تیونز در بین ۳۵ کشور به دست بیاورد. همچنین فیلم مستندی که شرکت به نام Live Your Quest تهیه کرد، در سال ۲۰۱۷ نامزد دریافت جایزه امی شد.

در سال ۲۰۱۷ ویشن به عنوان برترین کارآفرین سال توسط SEBAA انتخاب و نامش در تالار مشاهیر درج شد.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.