گفت‌وگو با مانوئل اوهان جانیانس، مدیرعامل استارتاپ ایسمینار

استارتاپ ایسمینار؛ بستری برای ارائه وبینارهای به‌روز و کاربردی

0

استارتاپ ایسمینار که در قالب یک بستر برگزاری سمینار کار خود را از سال ۹۶ آغاز کرد، موفقیت‌های قابل توجهی را در این زمینه به دست آورد و با توجه به محتوای باکیفیتی که از سوی مدرسان و برگزارکننده‌ها، در این وب‌سایت منتشر می‌شود، به عنوان بهترین وب‌سایت محتوایی سال ۹۸ از سوی جشنواره وب و موبایل ایران انتخاب شد.

استارتاپ ایسمینار پلتفرمی برای برگزاری وبینار است که با ایجاد یک بستر مناسب، این امکان را برای دیگران فراهم می‌کند تا بتوانند محتوای باکیفیت در آن قرار بدهند. مدرسان و برگزارکننده‌ها می‌‌توانند محتوای باکیفیت خود را (با توجه به فیلترهای و محدودیت‌های ایسمینار)، در قالب وبینار در این پلتفرم منتشر می‌کنند.

گفت‌وگو با مانوئل اوهان جانیانس، میرعامل استارتاپ ایسمینار

در ادامه گفتگوی شنبه را با مدیرعامل و مؤسس این استارتاپ بخوانید تا با خدمات و مزایای آن بیشتر آشنا شوید.

لطفا خودتان را معرفی بفرمائید

من مانوئل اوهان‌جانیانس، مدیر عامل و مؤسس ایسمینار، متولد سال ۱۳۶۷ هستم و کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه تهران دارم.

استارتاپ ایسمینار دقیقا چیست و چه کاری انجام می‌دهد؟

ایسمینار یک پلتفرم مدیریت و برگزاری وبینار و رویدادهای آنلاین است که تمام آن چیزی را که برگزارکننده‌های رویدادهای آنلاین یا وبینارها نیاز دارند، به آنها ارائه می‌دهد. از زیرساخت ثبت‌نام گرفته تا زیرساخت برگزاری، جذب مخاطب و در انتها فروش فیلم وبینار.

ایده استارتاپ ایسمینار از کجا آمد و در چه تاریخی راه‌اندازی شد؟

ایسمینار

ایده اولیه استارتاپ ایسمینار در مهر ۹۲ شکل گرفت، در ادامه تقریبا حدود ۴ سال به صورت غیرمتمرکز روی آن وقت گذاشتیم و در نهایت تیم ما در مهر ماه ۹۶ تشکیل شد، ضمن اینکه دو فاندر دیگر، مارینا اوهان‌جانیانس و آدرینه خدابخشیان نیز به من اضافه شدند. در واقع ما یک بیزینس خانوداگی هستیم، یعنی من به همراه همسر و خواهرم این کسب‌وکار را اداره می‌کنیم.

به طور خلاصه می‌توانم بگویم کار ما در مهر ماه ۹۶ به صورت جدی شروع شد، ابتدای سال ۹۸ در مرحله سید یا مرحله بذری، جذب سرمایه داشتیم و در حال حاضر نیز در حال توسعه فعالیت‌های‌مان هستیم.

در مورد خدمات استارتاپ ایسمینار برای‌مان بگویید.

ایسمینار یک پلتفرم مرکز برای برگزاری وبینار هست، به طوری که برگزارکننده‌های وبینار می‌توانند در حوزه‌های مختلف، وبینارهای خودشان را در ایسمینار اضافه کرده و آنها را برگزار کنند یا بازاریابی انجام دهند.

سازوکار ما به این صورت است که بعد از ثبت‌نام، وبینار برگزار می‌شود و سپس فیلم آن ضبط شده و در سیستم قرار می‌گیرد.

به صورت کلی وبینار یعنی Web-based seminar، سمینار مبتنی بر وب، یک کلاس آنلاین که در ساعات خاصی مدرس به همره شرکت‌کننده‌ها آنلاین می‌شود و صدا، تصویر و فایل ارائه و هر آن چیزی را که برای ارائه آن محتوا نیاز دارد، همان موقع ارائه می‌دهد و در آن سمت نیز کاربرهایی که ثبت‌نام کردند، در آن ساعت خاص آنلاین می‌شود و می‌توانند همان موقع سؤالات‌‌شان را پرسیده و به درس گوش بدهند.

در واقع همان دوره حضوری است، با این تفاوت که کسی حاضر نیست؛ به این معنا که همان چیزی را که در دوره حضوری تجربه می‌کنند، به صورت آنلاین هم تجربه خواهند کرد.

خدمات ایسمینار دقیقا همین است، یعنی ما تمام سعی‌مان را می‌کنیم که افراد، بهترین وبینار خود را با محتوای به‌روز و محتوای مهارتی برگزار کنند و آن طرف، دوستانی که می‌خواهند شرکت کنند نیز بتوانند به یک محتوای به‌روز و کاربردی دسترسی پیدا کنند.

[bs-quote quote=”هزینه برگزارکننده وبینار نسبت به یک دوره حضوری، ۸۰ درصد ارزان‌تر تمام می‌شود، از سوی دیگر برگزارکننده‌ها تا ۵۰ درصد نرخ تبدیل ثبت‌نامی بالاتری نسبت به جاهای دیگر خواهند داشت.” style=”style-13″ align=”left”][/bs-quote]

کلاس‌های آنلاین فردی هم در استارتاپ ایسمینار تعریف شده است؟

این پلتفرم به گونه‌ای طراحی شده است که جلسات یک یا دو نفره، کلاس‌های دو یا سه نفره، کلاس‌های خصوصی و رویدادهای خصوصی و عمومی را پوشش دهد، یعنی ما از هر آن چیزی را که بتوان به صورت آنلاین برگزار کرد، حمایت می‌کنیم.

نکته دیگری که در بخش خدمات‌دهی ایسمینار وجود دارد کاهش هزینه‌هاست. هزینه‌ای که در سمت برگزارکننده است، یک هزینه ناچیز نرم‌افزار بوده و این تنها هزینه‌ای که باید پرداخت کند. همچنین ما کارمزدی از ثبت‌نام بلیط نمی‌گیریم، یعنی در قبال پرداخت هزینه بلیط ثبت‌نام که از طریق درگاه ما انجام می‌شود، ما کارمزدی نمی‌گیریم و صد در صد وجه برای برگزارکننده خواهد بود.

محتوای تولید شده در استارتاپ ایسمینار باقی می‌ماند؟

بله، خوبی وبینار این است که محتوا هیچ وقت از بین نمی‌رود، یک بار به صورت زنده برگزار شده و ضبط می‌شود و مجددا در ایسمینار قرار می‌گیرد و به صورت یک فیلم ویدئویی، تا زمانی که محتوای آن منقضی نشود، باقی خواهد ماند. حق مالکت نیز مستقیما برای خود برگزارکننده است.

با توجه به اینکه استارتاپ ایسمینار از سال ۹۶ به صورت جدی کار خود را آغاز کرده است، از سمت برگزارکنند‌ه‌ها و شرکت‌کننده‌ها چه بازخوردی دریافت کرده‌اید؟

ما چیزی حدود ۳۱ هزار کاربر فعال داریم، به اضافه اینکه حدود ۸۴۳ مدرس داشتیم و تا کنون نیز چیزی حدود ۹۱۵ وبینار برگزار کردیم و حدود ۸۲ هزار و ۳۵۵ دقیقه وبینار داشتیم.

استارتاپ ایسمینار چه مزایای عمده‌ای، هم در سمت برگزارکننده‌ها و هم در سمت شرکت‌کننده‌ها، ارائه می‌دهد؟

ما به عنوان پلتفرم مطمئنا دو وجه داریم، یک وجه ما برگزارکننده وبینار است و وجه دیگرمان نیز شرکت‌کننده‌های وبینار هستند. هزینه برگزارکننده وبینار در اینجا نسبت به یک دوره حضوری، ۸۰ درصد ارزان‌تر تمام می‌شود، یعنی برگزارکننده می‌تواند در هزینه‌های خود صرفه‌جویی داشته باشد.

از سوی دیگر برگزارکننده‌ها تا ۵۰ درصد نرخ تبدیل ثبت‌نامی بالاتری نسبت به جاهای دیگر خواهند داشت که این امر نیز به دلیل تمرکزی است که ایسمینار روی حوزه وبینار دارد؛ یعنی کاربری که در ایسمینار ثبت‌نام کرده است، برای شرکت در وبینار آمده و قاعدتا اگر یک وبینار در کنار وبینار دیگری دیده شود، می‌تواند نرخ تبدیل بالاتری داشته باشد، در حالی که اگر این وبینار در کنار یک دوره حضوری یا سمینار قرار داده شود، توجه کمتری به آن خواهد شد.

با توجه به اینکه ایسمینار کاربر فعال و واقعی و تخصصی دارد، این کاربرها به طور کلی اقبال بیشتری برای مهارت‌آموزی خواهند داشت.

پرسونای مخاطب ما در ایسمینار اکثرا افرادی هستند که به دنبال مهارت‌آموزی بوده و عموما مدیر، مدیرعامل و فاندر هستند و اکثرا در مقاطع کارشناسی ارشد به بالا تحصیل کرده‌اند، یعنی افراد تئوری و آکادمیک نیستند.

از طرف دیگر علاوه بر بحث کاهش هزینه‌ها و نرخ تبدیل بالاتر، مزیت سوم دیگری نیز برای برگزارکننده‌ها وجود دارد، به این صورت که می‌توانند دایره شرکت‌کننده‌های خود را گسترش دهند، یعنی مقیاس‌پذیر است، مثلا شما در یک دوره حضوری، با هزینه‌های برگزاری و …، نهایتا می‌توانید ۱۰۰ نفر را پوشش دهید، اما در اینجا شاید بتوانید تا هزار نفر را هم بدون هزینه بیشتر در وبینار خود شرکت دهید.

ایسمینار برای شرکت‌کننده‌ها نیز مزیت‌هایی دارد. در وهله اول محتوای به‌روز دریافت می‌کنند. در واقع حسن وبینار این است که جدیدترین سرفصل‌های هر حوزه در آنجا مطرح می‌شود.

بنابراین اینکه شما محتوای به‌روز و آپدیت‌شده را دریافت می‌کنید، خیلی اهمیت دارد. مورد دوم نیز این است که ما برای کاربرها فرصت برابر ایجاد می‌کنیم، هر فردی که در دورترین منطقه کشور بوده یا مثلا معلولیت داشته باشد، براحتی می‌تواند از این سیستم استفاده کند و یک ارتباط مستمر و تعامل مستقیم با مدرس یا برگزارکننده داشته باشد.

به طور کلی می‌توانیم بگوییم با ایسمینار شما می‌توانید در محیط خودتان براحتی از آموزش زنده استفاده کنید و همان‌جا با آن برگزارکننده تعامل مستقیم داشته باشید و سؤال‌های‌تان را بپرسید.

بیشتر بخوانید: لیست فین تک های ایرانی

چه چشم‌اندازی را برای استارتاپ ایسمینار ترسیم کرده‌اید؟ این استارتاپ می‌خواهد به کجا برسد؟

ایسمینار قرار است به یک پلتفرم بین‌المللی مدیریت و برگزاری وبینار تبدیل شود، به این صورت که مثلا منِ نوعی که می‌خواهم یک وبینار در ایران برگزار کنم، نه تنها بتوانم از ایران ثبت‌نام داشته باشم، بلکه از کل جهان نیز بتوانم ثبت‌نام بگیرم.

در قدم اول ما می‌خواهیم در منطقه ورود پیدا کنیم تا بتوانیم از سطح منطقه نیز ثبت‌نام کننده داشته باشیم و در آینده این روند را در کل جهان گسترش دهیم.

چشم‌انداز ما برای ایسمینار این است که بتوانیم در کل جهان فرصت برابر ایجاد کنیم، یعنی کسی که در آفریقا حضور دارد نیز بتواند یک وبینار برگزار کند که در آن شرکت‌کننده‌هایی از ونزوئلا، آمریکا، ایران، افغانستان و …. حضور داشته باشند. در واقع ما می‌خواهیم این محدودیت جغرافیایی را به طور کامل حذف کنیم.

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.